![]() |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - نسخهی قابل چاپ |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - enofcom - 11 مهر ۱۳۹۸ ۰۵:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان.. با توجه به در پیش بودن هفتمین آزمون مشترک دستگاه های اجرایی و نداشتن وقت زیاد برای مطالعه جزء به جزء مطالب، لذا مهمترین فصل های درس ذخیره و بازیابی اطلاعات مقسمی رو خواستارم. یعنی از نظر اولویت بندی کدوم فصل ها در اولویت بیشتری هستند. پیشاپبش از پاسخگویی شما کمال تشکر رو دارم... |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - marvelous - 12 مهر ۱۳۹۸ ۰۲:۲۰ ق.ظ
منظورت اینه که خلاصه کتاب مقسمی رو میخوای؟ برات مینویسم. یه یکی دو روز بهم فرصت بده برات خوشگل خلاصه میکنم |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - alma1988 - 13 مهر ۱۳۹۸ ۰۸:۵۲ ق.ظ
سلام منم میخام ازمون استخدامی شرکت کنم ولی کلی مطلبه واقعا نمیدونم چطوری بخونم که برسم پیشنهادی دارین لطفا بگین ممنون |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - marvelous - 13 مهر ۱۳۹۸ ۰۲:۵۶ ب.ظ
من حاضرم درسهایی رو که باید بخونید رو براتون خلاصه کنم. الان این مقسمی رو خلاصه کنم براتون؟ |
RE: مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - enofcom - 13 مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۸ ۰۲:۲۰ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: منظورت اینه که خلاصه کتاب مقسمی رو میخوای؟ نه دوست عزیز، کتابشون رو دارم، شما لطف کنین فقط فصل ها و عناوین مطالب مهمش رو بگین، ممنون. |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - marvelous - 13 مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۲۷ ب.ظ
چشم دوست عزیز، فردا شب این کارو برای شما انجام میدم |
RE: مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - enofcom - 14 مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۲۷ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: چشم دوست عزیز، فردا شب این کارو برای شما انجام میدم ممنون از لطفتون.. |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - marvelous - 14 مهر ۱۳۹۸ ۰۴:۴۴ ب.ظ
امکان داره یکی دو روز طول بکشه تا همشو خلاصه کنم سرفصلهای مهمشو بنویسم، اشکالی نداره؟ |
RE: مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - enofcom - 15 مهر ۱۳۹۸ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۴:۴۴ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: امکان داره یکی دو روز طول بکشه تا همشو خلاصه کنم سرفصلهای مهمشو بنویسم، اشکالی نداره؟ نه جناب مشکلی نیست، دمت هم گرم. |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - marvelous - 19 مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۳۱ ب.ظ
دوستان ببخشید که یه خرده طول کشیده، من پسفردا یه جزوه کامل و مرتب از نکات مهم اینجا خواهم گذاشت. یه دوروزی هست حال ندارم و برای همین کمی طول کشید. |
مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی - alma1988 - 25 آبان ۱۳۹۸ ۰۵:۲۳ ب.ظ
سلام ..سوالای بازیابی ازمونهای استخدامی رو کسی داره اینجا به اشتراک بذاره؟...لطفا اگه داشتین اینجا به اشتراک بذارین...مممنون |