![]() |
سراسری ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
سراسری ۹۱ - Sanazzz - 31 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۴:۳۸ ب.ظ
سلام نماز روزه هاتون قبول باش راستش من این سوال را کلا متوجه نمیشم ![]() اول اینکه *L چجوری حساب میشه؟ دوم اینکه اول باید بیایم *L را حساب کنیم بعد یه رشته ای مثل z از *L داشته باشیم تا بتونیم دو رشته مثل x و y پیدا کنیم (که x وy همون جواب مسئله است) که وقتی میزاریم تو صورت سوال درست در بیاد درسته عایا؟؟؟؟؟ ممنون میشم کمک کنین خیلی خیلی خیلی ممنونمممم |
RE: سراسری ۹۱ - ph0en1x - 31 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط: سلام L2 یعنی L.L L3 یعنی L2.L L4 یعنی L3.L و... Ln یعنی Ln-1.L و در آخر *L میشه اجتماع تمام زبانهای بالا تا بینهایت بقیه توضیحاتم از کتاب بانک سوالات ارشد پوران میذارم. ![]() |
RE: سراسری ۹۱ - Sanazzz - 01 خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۹:۴۶ ب.ظ)ph0en1x نوشته شده توسط:خیلی خیلی خیلیییییی ممنونممممممم(31 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط: سلام واقعا تشکرات ویژه از اینکه جواب دادین خیلی خیلیییی ممنونمممم راستشو بخواین من خیلی نفهمیدم چی شد من متوجه هستم *L چجوری حساب ولی تو این سوال نمیفهمم چرا *L با L برابر میشه؟؟ و اینکه اگر ما بیایم الان x وy امونو ab انتخاب کنیم و به جای z هم ab یا aab بزاریم بازم دو طرف شرط درست میشه پس کلش درست برای انتخاب z با aab هم همینه پس گزینه ۴ هم میتتونه جواب باشه |