زبــان یـار - نسخهی قابل چاپ |
زبــان یـار - αɾια - ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ۱۰:۴۳ ق.ظ
سلام دوستان، یکی از مشکلاتی که عموما در زبان داریم بخش محاوره و حرفای روزمره هست! دلم میخواست همه عباراتی که یاد میگیرمُ اینجا بنویسم و با شما به اشتراک بذارم. شما هم اگه اصطلاحات و عباراتی بلدید خوشحال میشم ارسال کنید. |
RE: اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۳۸ ب.ظ
کپشن: ما که تیوب بدست وایسادیم دم در آب بیاد قل بخوریم شیراز |
اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ۰۷:۳۳ ب.ظ
خب با ساده ترین و پر استفاده ترین عبارت روزمره شروع میکنیم؛ چه خبر؟
?what's up
?what's news ?what's going on |
RE: اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۱۴ ب.ظ
در جوابِ احوال پرسی، وقتی که مثل الانِ من حالتون خوب نباشه، چجوری به دوستِ زبون نفهمتون (کسی که زبان فارسی نمیفهمد) حالی کنید: I don't feel very well
حالم چندان خوب نیست I'm pretty sick حسابی مریضم I feel awful حالم خیلی بده I feel like hell حالم خیلی بده |
RE: اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ۰۹:۵۷ ق.ظ
وقتی دوستتون باهاتون درد دل میکنه و میخواین بهش بگین که درکش میکنید: I know the feeling
میدونم چی میکشی I know how you must feel میدونم چه احساسی داری It is understandable قابل درکِ |
RE: اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ۰۵:۲۴ ب.ظ
یه روزایی هم هست که آدم خودشُ دست کم میگیره! اینجور مواقع برو جلوی آینه و به خودت بگو: Don't sell yourself short
خودتو دست کم نگیر Don't underestimate yourself |
RE: اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ۱۰:۲۹ ب.ظ
خب میرسیم به عبارتی که مسئولیت پذیری و شعور بالا میطلبه؛ معذرت خواهی! جمله ای که ممکنه حتی یه دانشجوی دکتری هم بلد نباشه! I'm really sorry
خیلی متاسفم I'm awfully sorry خیلی متاسفم My apologies عذرخواهی میکنم Please acceppt my apologies لطفا عذرخواهی مرا بپذیرید |
RE: اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۱۰:۵۳ ق.ظ
حالا اون بچه بی پرروعه اومد عذرخواهی کرد، در جوابش چی بگیم؟ It doesn't matter
اهمیتی ندارد It's ok, these things happen مشکلی نیست، این چیزا پیش میاد No worries مشکلی نیست No problem مشکلی نیست |
RE: اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۰۱:۵۷ ب.ظ
کپشن: هر از گاهی به عشقتون بگید آی چریش یو مای لاو دوست داریم بشنویم |
RE: اصطلاحات کاربردی - αɾια - ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۱۰:۰۷ ق.ظ
اندر احوالات آمدن مهمان به خانهمان، از بدو ورود تا خروج! Come on in
تشریف بیارید داخل Welcome to our house/home به خونه ما خوش اومدید I'm) delighted to have you here) خوشحالم تشریف آوردید Make yourself at home خونه خودتونه Help youself از خودتون پذیرایی کنید Come over again بازم تشریف بیارید |
زبــان یـار - عباس ... - ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۹:۲۴ ب.ظ
سلام علیکم من هر جا دیدم گفتن come in |
RE: زبــان یـار - αɾια - ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۹:۲۴ ب.ظ)عباس ... نوشته شده توسط: سلام علیکمسلام، بله هر دو یک معنی میده فک میکنم come on in غیر رسمی و دوستانه تر باشه. |
RE: زبــان یـار - αɾια - ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ ۰۸:۰۶ ب.ظ
خیلی خستهم .... I'm dead
I'm worn out I'm very tired I'm exhausted |
RE: زبــان یـار - αɾια - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۹:۴۷ ق.ظ
در جواب احوالپرسی، وقتی حالمون خوبه...
I feel great
عـالیم I'm fine thank you خوبم ممنون Couldn't be better از این بهتر نمیشه Not bad بد نیستم Fit as a fiddle سالم و سرحالم Very well thanks خوبم ممنون |