مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - نسخهی قابل چاپ |
مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - zohre97 - 13 مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۳۶ ق.ظ
سلام بچه ها. امیدوارم حالتون خوب باشه . من مصاحبه ام در قالب یک فایل pdf براتون پیوست کردم.به علاوه کارنامه ام هم قرار دادم.موفق باشید.[attachment=22640] |
RE: مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - kilookiloo - 14 مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۵۷ ق.ظ
خداروشکر این قسمت اضافه شد دوباره.ممنون از مدیریت سایت |
RE: مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - niiiikou - 15 مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۲۵ ق.ظ
خیلی ممنوونن... لطفا مصاحبه های افراد دیگه رو هم قراربدید |
مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - Ali_persiangulf - 30 شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۰ ق.ظ
ممنون بابت مصاحبه و تبریک به خاطر قبولیتون. بازم به شما که این بخش را شروع کردید، پر بازدیدترین بخش سایت هم دیگه داره کم رنگ میشه.(امیدوارم به روز های خوب خودش برگرده.) |
مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - نازنینی - ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۵۸ ق.ظ
سلام تبریک! کدوم دانشگاه قبول شدید؟ |
RE: مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - zohre97 - 04 مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۵۸ ق.ظ)نازنینی نوشته شده توسط: سلام سلام ممنونم دانشگاه تهران (۳۰ شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Ali_persiangulf نوشته شده توسط: ممنون بابت مصاحبه و تبریک به خاطر قبولیتون. خواهش می کنم وظیفه خودم می دونستم. (۱۵ مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۲۵ ق.ظ)niiiikou نوشته شده توسط: خیلی ممنوونن... دوست گلم توی کانال rayanazmoon کلی مصاحبه هست اگر اینجا هم مصاحبه اضافه نشد به کانال یه سری بزن. |
مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - sanaz3 - 04 مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۸ ب.ظ
خیلی خیلی ممنون به خاطر مصاحبه و امیدوارم همیشه و در تمام عرصه های زندگی موفق باشین. |
RE: مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - zohre97 - 04 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۸ ب.ظ)sanaz3 نوشته شده توسط: خیلی خیلی ممنون به خاطر مصاحبه و امیدوارم همیشه و در تمام عرصه های زندگی موفق باشین. ممنونم ، همچنین شما دوست عزیز |
RE: مصاحبه رتبه ۷۷ نرم افزار سال ۹۷ - hosseinemanesht7 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۹:۱۶ ب.ظ
خلاصه های رتبه برتر کنکور ارشد کامپیوتر طراحی الگوریتم شبکه کامپیوتری پایگاه داده معماری کامپیوتر مهندسی نرم افزار سیستم عامل هوش مصنوعی ساختمان داده ریاضیات گسسته اطلاعات بیشتر و مشاهده نمونه خلاصه ها : تلگرام و اینستاگرام arshad2com telegram.me/arshad2comchannel |