کد انتخاب رشته مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ |
کد انتخاب رشته مدرسان شریف - mahiiss - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱ ق.ظ
سلام بچه ها من سه تا کد انتخاب رشته ارشد کامپیوتر مدرسان دارم اگه کسی میخواد بگه(کنکور ۹۷) |
کد انتخاب رشته مدرسان شریف - Happiness.72 - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۴۱ ق.ظ
سلام من میخوام بی زحمت اگه امکانش هست |
RE: کد انتخاب رشته مدرسان شریف - mahiiss - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۴۱ ق.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط: سلام گویا من باید اطلاعاتتونو وارد کنم. تصویر کارنامه رو میخواد. |
کد انتخاب رشته مدرسان شریف - Happiness.72 - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۶ ق.ظ)mahiiss نوشته شده توسط: گویا من باید اطلاعاتتونو وارد کنم. تصویر کارنامه رو میخواد.فرستادم payam خصوصی تون لطفا چک کنید |
RE: کد انتخاب رشته مدرسان شریف - mahiiss - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۱۷ ب.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۶ ق.ظ)mahiiss نوشته شده توسط: گویا من باید اطلاعاتتونو وارد کنم. تصویر کارنامه رو میخواد.فرستادم payam خصوصی تون اونجا جوابتونو دادم. اینجا هم مجددا میگم که اگه کسی خواست دوباره براش مشکل پیش نیاد. مدرسان ۴ تا اجازه انتخاب میده که من خودم از یکیش استفاده کردم و ۳ تا باقیمانده هم فقط برای "مهندسی کامپیوتر". |
RE: کد انتخاب رشته مدرسان شریف - mahiiss - 18 خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۰۶ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۰۴ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: بی زحمت برا ما هم بزنید خدا خیرتون بده سلام. این بدون سهمیه تونه. (۱۷ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۰۴ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: بی زحمت برا ما هم بزنید خدا خیرتون بده اینم با سهمیه تون... |
RE: کد انتخاب رشته مدرسان شریف - tondar.sal - 18 خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱ ق.ظ)mahiiss نوشته شده توسط: سلام بچه هابرای منم میتونی بزنی؟؟ببینم کجا قبول میشم؟؟ رتبه ۹۶۵ در زیرگروه ۱معماری کامپیوتر با معدل موثر۱۵/۵۳ و تراز۳۵۷۶ اگرم چیز دیگه ای میخواد بهم بگو |
کد انتخاب رشته مدرسان شریف - Alireza.Moftakharzadeh - 20 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۳۸ ق.ظ
منم میخوام لطف می کنید ارسال کنید با تشکر |
RE: کد انتخاب رشته مدرسان شریف - freidoony - 21 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۰۶ ق.ظ)mahiiss نوشته شده توسط:خدا خیرت بده خیلی کمکم کردی(17 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۰۴ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: بی زحمت برا ما هم بزنید خدا خیرتون بده |