تالار گفتمان مانشت
کمک در مورد انتخاب رشته ...... اول شبانه تهران یا روزانه شهرستان؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

کمک در مورد انتخاب رشته ...... اول شبانه تهران یا روزانه شهرستان؟ - Shine_20 - 15 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۳۳ ب.ظ

سلام بچه ها من تو انتخاب رشته موندم چیکار کنم
رتبم تو آیتی شده ۱۶۰
بعضی از مشاورها میگن امسال تا ۲۰۰ تهران قبوله روزانه شبانه
ممکنه هم نشه
واسه همین انتخابهای شهرستان مهمه
الان ۲ تا سوال واسم پیش اومده

اولیش اینه که اول شبانه های تهرانو بزنم یا روزانه های شهرستان چون یه مسئله شهریه وجود داره که نمیدونم چقدرشو میشه با وام و چک حل کرد و یه مسئله خوابگاه دادن به بچه های شبانه هم وجود داره
دومیشم اینه که تو روزانه های شهرستان چه جاهایی رو بزنم و چه جاهایی رو نزنم و با چه اولویتی بزنم
روزانه های شهرستان ایناست

اصفهان
شیراز
صنعتی شیراز
بوعلی همدان
رازی کرمانشاه
قم
تحصیلات تکمیلی کرمان
پردیس فارابی تهران قم
ارومیه
صنعتی ارومیه
سیستان و بلوچستان
یزد
سهند تبریز
شهید مدنی تبریز

من هدفم ادامه تحصیله داخل یا خارجه و باید دانشگاه خوب درس بخونم اما نمیدونم تو این دانشگاهها تو رشته آیتی کدومشون بهتره

RE: کمک در مورد انتخاب رشته ...... اول شبانه تهران یا روزانه شهرستان؟ - SASSAN.S - 15 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۹ ب.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۳۳ ب.ظ)Shine_20 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها من تو انتخاب رشته موندم چیکار کنم
رتبم تو آیتی شده ۱۶۰
بعضی از مشاورها میگن امسال تا ۲۰۰ تهران قبوله روزانه شبانه
ممکنه هم نشه
واسه همین انتخابهای شهرستان مهمه
الان ۲ تا سوال واسم پیش اومده

اولیش اینه که اول شبانه های تهرانو بزنم یا روزانه های شهرستان چون یه مسئله شهریه وجود داره که نمیدونم چقدرشو میشه با وام و چک حل کرد و یه مسئله خوابگاه دادن به بچه های شبانه هم وجود داره
دومیشم اینه که تو روزانه های شهرستان چه جاهایی رو بزنم و چه جاهایی رو نزنم و با چه اولویتی بزنم
روزانه های شهرستان ایناست

اصفهان
شیراز
صنعتی شیراز
بوعلی همدان
رازی کرمانشاه
قم
تحصیلات تکمیلی کرمان
پردیس فارابی تهران قم
ارومیه
صنعتی ارومیه
سیستان و بلوچستان
یزد
سهند تبریز
شهید مدنی تبریز

من هدفم ادامه تحصیله داخل یا خارجه و باید دانشگاه خوب درس بخونم اما نمیدونم تو این دانشگاهها تو رشته آیتی کدومشون بهتره

اگر مشکل شهریه و خوابگاه ندارید شبانه تهران بهتر از روزانه شهرستانه البته دانشگاه های خوب نه مالک اشتر و ...
چون هدف ادامه تحصیل دارید شهرستان دانشگاهی بزنید که دکترا داشته باشه برای مصاحبه دکترا مشکل نداشته باشید. تو اصفهان صنعتی اصفان بالاتر از دانشگاه اصفهانه ولی تو شیراز برعکس دانشگاه شیراز بالاتر از صنعتی شیراز.
دانشگاه های خوب شهرستان از نظر من: صنعتی اصفهان- شیراز - فردوسی مشهد - اصفهان - صنعتی شیراز - تبریز و اراک و انوشیروانی بابل

کمک در مورد انتخاب رشته ...... اول شبانه تهران یا روزانه شهرستان؟ - Happiness.72 - 15 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۷ ب.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۹ ب.ظ)SASSAN.S نوشته شده توسط:  اراک
اراک کجاش خوبه آخه!
داداش من فرار کرد از اونجا

RE: کمک در مورد انتخاب رشته ...... اول شبانه تهران یا روزانه شهرستان؟ - SASSAN.S - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۲۲ ب.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط:  
(15 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۹ ب.ظ)SASSAN.S نوشته شده توسط:  اراک
اراک کجاش خوبه آخه!

پذیرش دکترا داره داداش!

کمک در مورد انتخاب رشته ...... اول شبانه تهران یا روزانه شهرستان؟ - Happiness.72 - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۱۶ ب.ظ

(۱۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۲۲ ب.ظ)SASSAN.S نوشته شده توسط:  
(15 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط:  
اراک کجاش خوبه آخه!

پذیرش دکترا داره داداش!
هر جا که دکتری داره خوبه؟
لرستانم دکتری داره تو می ری انصافا ؟
!

RE: کمک در مورد انتخاب رشته ...... اول شبانه تهران یا روزانه شهرستان؟ - SASSAN.S - 17 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۲۵ ق.ظ

(۱۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۱۶ ب.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط:  
(16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۲۲ ب.ظ)SASSAN.S نوشته شده توسط:  
(15 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط:  
اراک کجاش خوبه آخه!

پذیرش دکترا داره داداش!
هر جا که دکتری داره خوبه؟
لرستانم دکتری داره تو می ری انصافا ؟
!

اول فکر بکن بعد حرف بزن Big Grinدانشگاهی که دکترا کامپیوتر داره تو شهرستان اصفهان و شیراز و مشهد و تبریز و اراک هستن.
برای پذیرش تو دکترا اولویت دانشگاه ها دانشجوی خودشون ۵۰ در مصاحبه
در ضمن من نگفتم بهترین دانشگاه ایرانه پست خوب بخون اولویت های آخر گذاشتم بهتر از دانشگاه های ارومیه و سیستان و کرمان و... هستش
من پشت کنکوری ارشدم به جز دانشگاه های تهران و اصفهان هیج کجا نمیرم