رتبه ۴ علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۴ علوم کامپیوتر - josephjj - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۹ ب.ظ
سلام . رتبه ۴ علوم و ۳۲ نرم افزار شدم. با هوش مصنوعی و ریاضی اصلا ارتباط برقرار نمیکنم. نمیدونم از دانشگاه های تهران روزانه کجا ها رو میارم... کسی میتونه نظری بده؟ ممنون میشم. "آپدیت ۱": سوالم به این ختم شد که علوم علامه رو بالاتر بزنم یا نرم تربیت مدرس و علم و صنعت؟ "آپدیت ۲": انتخاب رشته نهایی من در پیوست ۳ |
رتبه ۴ علوم کامپیوتر - @zzzzzz - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ ب.ظ
تو کدوم رشته می خوایین انتخاب رشته کنین .علوم کامپیوتر گرایش هایش وابسته به ریاضی هست و اگه واقعا به ریاضی علاقه ندارین سمت علوم کامپیوتر نرین. به نظر من از رشته اصلی تون انتخاب رشته کنین بهتره من خودم شریف و تهران و.. نمی زنم برای ریاضی هاش |
رتبه ۴ علوم کامپیوتر - josephjj - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۳۳ ب.ظ
علوم گرایش سیستم های کامپیوتری میخوام. ریاضی و هوش نداره این گرایش. از طرفی هم به شبکه نرم افزار علاقه مندم. از دانشگاه های تاپ نمیدونم کدوم رشته شانسم بیشتره واسه قبول شدن |
RE: رتبه ۴ علوم کامپیوتر - @zzzzzz - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۳۳ ب.ظ)josephjj نوشته شده توسط: علوم گرایش سیستم های کامپیوتری میخوام. ریاضی و هوش نداره این گرایش. رشته کارشناسی تون نرم افزار بوده ؟ همه گرایش های علوم ریاضی دارن شاید سیستم کمی کمتر از بقیه باشه چون ارشد تو هر رشته ای بستگی به اساتید رشته داره تا خود فرد . اکثر اساتید تو دانشگاه های تاپ علوم تو زمینه های ریاضی هستن. پایان نامه ها روی موضوعات مشترک علوم و ریاضی یا نهایتا روی نظریه محاسبه هستند . در ضمن تو دانشگاه های تاپ مثل امیرکبیر،تهران، شریف باید یه سری درسا رو به صورت پیشنیاز بگذرونید.(در صورت داشتن نمره زیر ۱۲ تو اون درس ) |
RE: رتبه ۴ علوم کامپیوتر - josephjj - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۵۹ ب.ظ)@zzzzzz نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۳۳ ب.ظ)josephjj نوشته شده توسط: علوم گرایش سیستم های کامپیوتری میخوام. ریاضی و هوش نداره این گرایش. نه علوم بودم. مرسی |
RE: رتبه ۴ علوم کامپیوتر - gari - 17 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۵۲ ب.ظ
سلام ببخشدی میخواستم بدونم سهمیه چند درصد هستید؟؟ |
رتبه ۴ علوم کامپیوتر - Happiness.72 - 17 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۲۵ ب.ظ
شما قطعا اقدام کن واسه علوم چون علوم شانست بیشتره تا نرم افزار. |
رتبه ۴ علوم کامپیوتر - paradox - 17 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۳۶ ب.ظ
با سلام شما میتونید دفترچه رو مطالعه کنید ببنید با ۳۲ نرم توی سهمیه آیا دانشگاه های تاپ روی هم ۳۲ تا سهمیه میگیرن یا نه اگه بگیرن و شما هم ۸۰ درصد تراز اون آخرین فرد قبولی دانشگاه رو بیاید قبول میشید ----> تقریبا میتونید رتبه های قبولی های پارسال رو پیدا منید بعد برید تو سایت هایی که مارناه داره حدس بزنید ترازشون چقدر بوده + البته بگم که ممکنه کسایی که قبل شما هستن مثلا ۳۱ نفر اون ها انتخاب رشته انجام ندن و به شما برسه اون جایگاه ... |
RE: رتبه ۴ علوم کامپیوتر - josephjj - 21 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۵۲ ب.ظ)gari نوشته شده توسط: سلام ببخشدی میخواستم بدونم سهمیه چند درصد هستید؟؟ سلام. ۵ درصد. |
رتبه ۴ علوم کامپیوتر - @zzzzzz - 21 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان.کسی از بچه های علوم ارشد ۹۵ ۹۶ دانشگاه تهران هست؟کسی اطلاعی در مورد دروس جبرانی تو این دانشگاه و اولویت بندی انتخاب گرایش و استاد داره ؟اگه کسی رو می شناسید یا اطلاعی دارید لطفا یه خبر بدید .در نهایت به نطر شما امیر کبیر یا تهران؟ |