کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - anyone - 10 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۲۴ ب.ظ
سلام با توجه به اینکه تاپیکی برای این بخش ایجاد نشده این تاپیک رو ایجاد کردم تا بشه از نتایج مطلع بشیم. |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - @zzzzzz - 12 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۱ ب.ظ
سلام. رشته اصلی تون علوم کامپوتر بود یا رشته دومتون ؟با این رتبه فک کنم بهشتی قبول میشین |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - anyone - 12 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۵۸ ب.ظ
سلام. فارغ التحصیل ارشد هوش هستم. فقط علوم شرکت کردم. فقط امکان شبانه ها رو دارم. با کاهش ظرفیت ها احتمال شب دانشگاه تهران به ۰ رسید. |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - @zzzzzz - 12 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۵۳ ب.ظ
ایشالله موفق میشین شبانه بهشتی رو حتما میارین شبانه امیرکبیر هم شاید اوردین |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - Happiness.72 - 12 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۵۸ ب.ظ
احتمال قوی بهشتی |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - @zzzzzz - 12 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۰۶ ب.ظ
البته امسال ظرفیت ها کم شده ولی فکر نکنم تو کلیت ماجرا تغییر ایجاد کنه. به نظر من امسال بچه های نرم افزار و حتی ریاضی نتایج خوبی تو علوم کامپیوتر گرفتن و هم پوشانی همچنان زیاد هست . |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - Happiness.72 - 12 خرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۰۶ ب.ظ)@zzzzzz نوشته شده توسط: هم پوشانی همچنان زیاد هست . خوش بحال بچه های نرم افزار که میگین همپوشانی براشون موثره من ۱۴۲ آیتی هستم و بهم میگن حتی شبانه تهران هم نمیارم البته قراره فردا اصلاحیه بیاد ان شا الله درست شه ماجرا گویا ظرفیت بهشتی کامل بر میگرده |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - @zzzzzz - 12 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۲۹ ب.ظ
شبانه تو آیتی؟ شما تو علوم کنکور دادین؟ کاش واقعا ظرفیت های کم شده برگرده هم تو نرم افزار هم تو علوم و هم تو ایتی .این نظر شخصی منه قبول شدن تو ایتی واقعا سخته و رقابت تنگا تنگ .با این وضعیت حق بچه های آیتی از بین میره |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - Happiness.72 - 12 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۲۹ ب.ظ)@zzzzzz نوشته شده توسط: .با این وضعیت حق بچه های آیتی از بین میرهان شا الله که نمیره |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - anyone - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۰۶ ب.ظ)@zzzzzz نوشته شده توسط: البته امسال ظرفیت ها کم شده ولی فکر نکنم تو کلیت ماجرا تغییر ایجاد کنه. به نظر من امسال بچه های نرم افزار و حتی ریاضی نتایج خوبی تو علوم کامپیوتر گرفتن و هم پوشانی همچنان زیاد هست . شما هم علوم شرکت کردید؟ رشته دیگه ای هم شرکت کردید؟ میشه نتیجه علومتون رو بگید. ممنونم |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - @zzzzzz - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۱۶ ق.ظ
من تو علوم شرکت کردم رتبه ۸۹ رو آوردم. تو نرم افزار هم کلا وضعیت خراب بود. |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - anyone - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۱۶ ق.ظ)@zzzzzz نوشته شده توسط: من تو علوم شرکت کردم رتبه ۸۹ رو آوردم. انشالله جایی که مدنظرتون هست رو بیارید. |
کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - سیسی - ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۲۲ ب.ظ
سلام . من تو رشته علوم کامپیوتر رتبه ۱۱۲ آوردم به نظرتون کجا قبول میشم ؟ معدل موثرم ۱۸/۲۸ و سهمیه شاگرد اولی هم دارم . ممنون |
RE: کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - @zzzzzz - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۲۲ ب.ظ)سیسی نوشته شده توسط: سلام . از کدوم دانشگاه یا موسسه فارغ التحصیل شدین؟ |
RE: کارنامه اولیه ارشد ۹۷ - سیسی - ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۴۷ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۰۰ ب.ظ)@zzzzzz نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۲۲ ب.ظ)سیسی نوشته شده توسط: سلام . دانشگاه سمنان |