پایان نامه هوش مصنوعی در زمینه بیوانفورماتیک یا پزشکی - نسخهی قابل چاپ |
پایان نامه هوش مصنوعی در زمینه بیوانفورماتیک یا پزشکی - safoora s - 02 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۹ ب.ظ
با سلام خدمت همه ی عزیزان من دانشجوی هوش مصنوعی هستم و میخوام پایان نامه م در زمینه ی بیوانفورماتیک یا پزشکی(ترجیحا پزشکی) باشه، ممنون میشم از دوستان اگه کسی تجربه ی کار و تحقیق در این موضوعات داره راهنماییم کنه چون استادم میگه اگه بخوای به هرکدومش وارد شی خیلی باید قبلش اطلاعات کسب کنی و ممکنه بعدا برای جمع آوری داده هم به مشکل بربخوری، دچار تردید شدم که وارد این حوزه ها بشم یا نه، پیشاپیش مرسی از راهنماییتون |
RE: پایان نامه هوش مصنوعی در زمینه بیوانفورماتیک یا پزشکی - αɾια - ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۹ ب.ظ)safoora s نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه ی عزیزانسلام، یه قضیه ای که خیلی مهمه برای انتخاب موضوع در این زمینه، دیتاست هست! یعنی شما ببینید آیا دیتاستی دارید؟ و اگر دارید در کدام مورد؟ |
پایان نامه هوش مصنوعی در زمینه بیوانفورماتیک یا پزشکی - safoora s - 08 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۴۸ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط:سلام، ممنون بله درست میگید، استاد هم همینو گفتن که در زمینه پزشکی ممکنه برای دیتاست به مشکل بربخورم(02 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۹ ب.ظ)safoora s نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه ی عزیزانسلام، |