تالار گفتمان مانشت
[درخواست راهنمایی] کنکور ارشد نرم افزار و شبکه - نسخه‌ی قابل چاپ

[درخواست راهنمایی] کنکور ارشد نرم افزار و شبکه - Davood21 - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۰۵:۰۶ ب.ظ

سلام دوستان
بنده فارغ التحصیل کارشناسی نرم افزار هستم. میخوام آزمون ارشد ۹۷ شرکت کنم. ۲ گرایش نرم افزار و شبکه.

سوال اولم اینه که آیا گرایش شبکه، در مقطع دکترا هم وجود داره؟ یعنی بعد از ارشد شبکه، برای دکترا هم میشه شبکه خوند یا باید دکترا نرم افزار و هوش و معماری سیستم های کامپیوتری و.. خوند؟ (دکترای شبکه در ایران وجود داره؟)

سوال دوم اینکه، الان مدرک کارشناسی نرم افزار دارم. اگر در ارشد، شبکه بخونم و در دکترا دوباره تغییر گرایش بدم و نرم افزار یا هوش یا معماری سیستم بخونم؛ آیا این تغییرات گرایش باعث میشه که نتونم عضو هیئت علمی دانشگاه باشم؟ (از یه نفر شنیدم که میگفت باید کارشناسی و ارشد و دکترا یک گرایش باشی تا بتونی عضو هیئت علمی بشی. حقیقت داره؟)

پیشاپی از راهنمایی تون سپاس گزارمHeart

[درخواست راهنمایی] کنکور ارشد نرم افزار و شبکه - αɾια - ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۴۶ ب.ظ

سلام ،
در جواب سوال اول: بله دکترای شبکه در ایران وجود داره!
و سوال دوم: در مورد هیئت علمی اطلاع ندارم ولی مثلا برای ارشد شبکه از نرم افزار پیش نیاز درسی میخورین! و اصلا چرا این همه تغییر؟

RE: [درخواست راهنمایی] کنکور ارشد نرم افزار و شبکه - Davood21 - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۴۶ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط:  سلام ،
در جواب سوال اول: بله دکترای شبکه در ایران وجود داره!
و سوال دوم: در مورد هیئت علمی اطلاع ندارم ولی مثلا برای ارشد شبکه از نرم افزار پیش نیاز درسی میخورین! و اصلا چرا این همه تغییر؟

ممنون از راهنمایی تون

در مورد پیش نیاز که فرمودید؛ یکی از دوستان هم دانشگاهی بنده (یعنی ایشون هم مثل بنده، فارغ التحصیل کارشناسی نرم افزار بودن)؛ سال ۹۰ در دانشگاه علم و صنعت، (تحصیل مجازی پژوهش محور) IT، طراحی شبکه های کامپیوتری پذیرفته شدن و همون ۳۲ واحد رو پاس کردن. هیچ پیشنیاز یا درس اضافه ای بهشون ندادن!