اهدای کتابهای کارشناسی کامپیوتر و ارشد پارسه - نسخهی قابل چاپ |
اهدای کتابهای کارشناسی کامپیوتر و ارشد پارسه - آسیه علیزاده - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷ ق.ظ
سلام.کتابهای زیر رو اگر نیاز داشتین و تهران هستین لطفا اطلاع بدین. زبان ماشین سیستم عامل آمار دکتر نعمت الهی زبان برنامه سازی ریاضیات پایه و عمومی خسروانی راد ساختمان داده به زبان سی پلاس پلاس ساختار فایل ها مدار منطقی ریاضیات گسسته گریمالدی و کتابهای ارشد پارسه طراحی الگوریتم.سیستم عامل .شبکه.مهندسی نرم افزار.بانک تست تا سال نود و سه معماری و گسسته ی پوران پژوهش.زبان تخصصی آی تی و زبان عمومی پارسه کتابهای دانشگاهی برای سال ۸۷ تا ۹۰ هستند و ارشد هم سال ۹۳/ |
RE: اهدای کتابهای کارشناسی کامپیوتر و ارشد پارسه - dastjerd.itsu - 11 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷ ق.ظ)آسیه علیزاده نوشته شده توسط: سلام.کتابهای زیر رو اگر نیاز داشتین و تهران هستین لطفا اطلاع بدین.سلام من به کتابهای شما نیاز دارم و ممنون میشم اونها رو در اختیار بنده بذارید. اینم شماره تماسم جهت هماهنگی ۰۹۳۵۵۶۶۹۰۶۹ |
RE: اهدای کتابهای کارشناسی کامپیوتر و ارشد پارسه - آسیه علیزاده - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ ب.ظ)dastjerd.itsu نوشته شده توسط:سلام تهران هستین؟(11 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷ ق.ظ)آسیه علیزاده نوشته شده توسط: سلام.کتابهای زیر رو اگر نیاز داشتین و تهران هستین لطفا اطلاع بدین.سلام من به کتابهای شما نیاز دارم و ممنون میشم اونها رو در اختیار بنده بذارید. اینم شماره تماسم جهت هماهنگی ۰۹۳۵۵۶۶۹۰۶۹ |