![]() |
سوال در مورد بدست اوردن ادرس و پورت پروکسی - نسخهی قابل چاپ |
سوال در مورد بدست اوردن ادرس و پورت پروکسی - zahra89 - 06 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۲۳ ب.ظ
سلام،وقت بخیر من یک برنامه دارم که از یک سرویس گوگل استفاده می کند برای وصل شدن به سرور گوگل و استفاده از این سرویس باید با فیلتر شکن کار کنم.برای تنظیم تابع curl_setopt در داخل برنامه برای استفاده از پروکسی نیاز دارم که ادرس و پورت را داشته باشم.چه جوری میتونم به ادرس و پورت سایفون دسترسی پیدا کنم؟ |
سوال در مورد بدست اوردن ادرس و پورت پروکسی - αɾια - ۰۶ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۵۷ ب.ظ
سلام ،من نمیدونم که تابع curl_setopt چی هست و این چیزی که میگم اصلا بدرد کار شما میخوره یا نه! ولی راهی که خودم استفاده میکنم در وهله اول پینگ و اگه نشد استفاده از نرم افزارهایی مثل وایرشارک.. |
RE: سوال در مورد بدست اوردن ادرس و پورت پروکسی - αɾια - ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۲۵ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: XAMPP نصب کردم. الان به پورت ۸۰ گیر داده، میگه Vmware داره از این پورت استفاده میکنه من نمیتونم استفاده کنمسلام عزیزم ، اره xampp/wamp معمولا آبشون با Vmware , Hyper-V و .. تو یه جوب نمیره ،بس که لوس بارشون آوردن ![]() ببین Vmware رو باز کن ،قسمت Edit تب Prefrences بعد تب Share VMs و کلیک روی دکمه Change settings که Disable sharing بشه بعد که دیسیبل شد جلوی یکی از باکس ها HTTP فک کنم نوشته ۸۰ ،پورت رو عوض کن بعدم Enable Sharing و تمام ![]() تغییر پورت xamppّ برو به این مسیر(اونجایی که زمپ رو نصب کردی): C:\xampp\apache\conf فایل httpd.conf را باز کن و "Listen 80" رو سرچ کن حالا یا مقدار ۸۰ رو عوض کن یا یه خط زیرش اضافه کن و پورت جدید رو معرفی کن مثلا: Listen 8080 بعد از ذخیره فایل اپاچی رو ریستارت کن و آدرس لوکال هاستت برای مثال اینجوری میشه: http://localhost:8080 |
RE: سوال در مورد بدست اوردن ادرس و پورت پروکسی - αɾια - ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: هم پورت اسکایپ رو عوض کردم هم VMware رو. بعد اومدم پورت خود زمپ هم عوض کردم. تا اوکی شد.اا اسکایپم دااشتی ![]() ![]() الان راه برای استفاده کننده ی بعدی ۸۰ باز شد ![]() |
RE: سوال در مورد بدست اوردن ادرس و پورت پروکسی - zahra89 - 23 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۴۸ ب.ظ
سلام،وقت بخیر با توجه به اینگه دیدم دوباره این تاپیک فعال شده و فرد دیگری سوالی را پرسیده گفتم جواب سوال خودم را بذارم که اگر کسی مشکل من را داشت ،مشکلش برطرف شود. با توجه به اینکه پورت و ای پی psiphon3 در هر بار اتصال تغییر می کند پیشنهاد شد که به جای این پروکسی ازlantern استفاده کنم ولی باز هم برنامه پورت و ای پی داده شده را قبول نکرد در واقع من خودم راهی برای اجرای برنامه به صورت لوکال پیدا نکردم و در نهایت برنامه را روی یک هاست خارجی رایگان بدون استفاده از تابع بالا اپلود کردم که توانستم خروجی بگیرم. |