قبولی در دوره غیر روزانه ارشد ۹۶ (شبانه . پردیس . مجازی و ...) و کنکور مجدد در ارشد۹۷ - نسخهی قابل چاپ |
قبولی در دوره غیر روزانه ارشد ۹۶ (شبانه . پردیس . مجازی و ...) و کنکور مجدد در ارشد۹۷ - Happiness.72 - 30 مهر ۱۳۹۶ ۰۴:۱۹ ب.ظ
درود و احترام اگر قبولی در دوره غیر روزانه ارشد ۹۶ (شبانه . پردیس . مجازی و ...) اتفاق افتاده باشه و شخص ثبت نام کنه و تحصیل کنه و قصد و کنکور مجدد در ارشد۹۷ رو داشته باشه در صورت قبولی در ارشد ۹۷ آیا امکان ادامه تحصیل در دوره ی پذیرفته شده جدید هست یا خیر ؟ مثلا : شبانه زاهدان قبول شدی ثبت نام کردی داری درس میخونی همزمان واسه ارشد ۹۷ هم مطالعه میکنی اگه قبول شدی تکلیف چیه ؟ باید انصراف داد قبل کنکور یا نه ضمنان شنیدم قانون سنجش هم عوض شده ولی دقیق مطلع نیستم |
RE: قبولی در دوره غیر روزانه ارشد ۹۶ (شبانه . پردیس . مجازی و ...) و کنکور مجدد در ارشد۹۷ - so@ - 30 مهر ۱۳۹۶ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۴:۱۹ ب.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط: درود و احترام سلام من یکی از هم ورودیام که مجازی۹۴ بود یکسال رو مجازی خوند و دوباره کنکور داد و روزانه همین دانشگاه خودمون قبول شد و از دوره قبل انصراف و برای دوره جدید تطبیق واحد داد.من از اموزشمون شنیدم که یکماه فرصت هست که درخواست انصرافی که داده میشه رو لغو کرد. پ.ن:البته این هم دوره ای من بخاطر همین انصراف ندادن از طرف سنجش لغو قبولی براش زدن که پیگیری کرد و درستش کرد.بهتره که بابت قضیه انصرافی و قوانینش از آموزش دانشگاهتون بپرسید. |