![]() |
عبارت منظم - نسخهی قابل چاپ |
عبارت منظم - homa - 26 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ق.ظ
سلا م دوستان ۱/میشه بگین که زبان عبارت منظم (a+b) یا (aUb) شامل چی میشه ؟ ۲/بستارش شامل چی میشه؟ ممنون ![]() |
عبارت منظم - mfXpert - 26 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ
زبان عبارت منظم اول فقط دو تا رشته داره.رشته های a و b بستارش هم شامل هر ترکیب دلخواهی از a و b به هر تعداد دلخواه هستش .مثل رشته تهی، a، b، ab، ba و بی نهایت رشته دیگه |
عبارت منظم - Lantern - 26 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ
سوال ساده ای است.در واقع الفبای درس نظریه است! (a+b) شامل تنها دو رشته a و b است. +(a+b) شامل هر کلمه ای با هر طولی (بجز λ)که بتوان از a و b ساخت. *(a+b) علاوه بر موارد بالا، λ را هم قبول می کند. |
RE: عبارت منظم - homa - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: سوال ساده ای است.در واقع الفبای درس نظریه است!ممنون آره میدونم سوال ساده ایی هستش ولی یه کم شک کردم برا همین پرسیدم ![]() ولی دو جملهی آخرتون در مورد عبارات منظم درست نیست. |
RE: عبارت منظم - Lantern - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ)homa نوشته شده توسط:(26 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: سوال ساده ای است.در واقع الفبای درس نظریه است!ممنون میشه بگید چرا دو جملهی آخر درست نیست؟ |
RE: عبارت منظم - homa - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ
در مورد جملهی +(a+b) روی مجمو عهی عبارات منظم تعریف نشده البته تا اونجایی که من میدونم و اگه اشتباه می کنم بهم بگو جملهی بعدی من یه جور دیگه برداشت کرده بودم ببخشید و کاملا درسته |
RE: عبارت منظم - Lantern - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ)homa نوشته شده توسط: در مورد جملهی +(a+b) روی مجمو عهی عبارات منظم تعریف نشده البته تا اونجایی که من میدونم و اگه اشتباه می کنم بهم بگو منظور من از +(a+b) در واقع همان عملگر پلاس(plus)یا(+) روی (a+b) است که باید به شکل توان روی (a+b) قرار داده شود که من برای سهولت به آن شکل نشان دادم.عملگر پلاس هم روی عبارات منظم تعریف شده است.و بر این اساس عملگر استار (star)یا(*) هم بصورت گفته شده تعریف می شود. |
RE: عبارت منظم - homa - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
منظور من از +(a+b) در واقع همان عملگر پلاس(plus)یا(+) روی (a+b) است که باید به شکل توان روی (a+b) قرار داده شود که من برای سهولت به آن شکل نشان دادم.عملگر پلاس هم روی عبارات منظم تعریف شده است.و بر این اساس عملگر استار (star)یا(*) هم بصورت گفته شده تعریف می شود. [/quote] منظورتون رو فهمیدم اما.. من الان دارم کتاب linz ترجمهی صراف زاده رو می خونم اونجوری که صفحهی ۷۲ گفته فقط عملگر های (+ به عنوان اجتماع و * و . اتصال) تعریف شده شاید منظور از عبارت * اینه که + هم توش هست آره؟؟؟؟ ![]() ![]() |
RE: عبارت منظم - Lantern - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ
[/quote] منظورتون رو فهمیدم اما.. من الان دارم کتاب linz ترجمهی صراف زاده رو می خونم اونجوری که صفحهی ۷۲ گفته فقط عملگر های (+ به عنوان اجتماع و * و . اتصال) تعریف شده شاید منظور از عبارت * اینه که + هم توش هست آره؟؟؟؟ ![]() ![]() [/quote] بله، *(a+b) شامل +(a+b) بعلاوهی λ می باشد. |
RE: عبارت منظم - homa - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ
منظورتون رو فهمیدم اما.. من الان دارم کتاب linz ترجمهی صراف زاده رو می خونم اونجوری که صفحهی ۷۲ گفته فقط عملگر های (+ به عنوان اجتماع و * و . اتصال) تعریف شده شاید منظور از عبارت * اینه که + هم توش هست آره؟؟؟؟ ![]() ![]() [/quote] بله، *(a+b) شامل +(a+b) بعلاوهی λ می باشد. [/quote] حرفت درسته اما هیچ جایی از عمگر پلاس استفاده نکرده.. مثلا اگه جایی خواسته تعداد aها حداقل یکبار باشه نوشته:*aa ولی خوب چیز زیاد مهمی نیست چون * a+ = aa |