لیست انتخاب رشته پیشنهادی رشته آیتی هر دو گرایش - نسخهی قابل چاپ |
لیست انتخاب رشته پیشنهادی رشته آیتی هر دو گرایش - alilash - 22 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ب.ظ
با سلام لطفا لیست پیشنهادیتون رو بدین لیست من من دانشگاه های با شرایط خاص رو از این لیست حذف کردم - بستگی به علاقه داره گرایش شبکه و امنیت ۱-شبکه شریف ۲-امنیت شریف ۳-امنیت امیر کبیر ۴-شبکه امیر کبیر ۵ - شبکه علم و صنعت ۶-امنیت مدرس ۷-امنیت اصفهان ۸-شبکه خواجه نصیر ۹-شبکه اصفهان ۱۰-شبکه بوعلی سینا ۱۱-امنیت شیراز یا تبریز ۱۲-شبکه ارومیه ۱۳ - شبکه سهند ۱۴-شبکه زاهدان گرایش تجارت من به چند رسانه ای علاقه بیشتری دارم البته ۱-آیتی دانشگاه تهران ۲-تجارت امیرکبیر ۳-تجارت علم وصنعت ۴-چندرسانه ای تهران ۵ - سیستم های تکنولوژیک مدرس ۶-چند رسانه ای بهشتی و تهران علوم و فنون ۷-معماری سازمانی بهشتی ۸-تجارت اصفهان ۹-فناوری اطلاعات سایر ترکیبی از دید من که امنیت و شبکه رو بیشتر دوست دارم ۱-شبکه شریف ۲-امنیت شریف ۳ -امنیت امیرکبیر ۴ شبکه امیر کبیر ۵ - آیتی تهران ۶-شبکه علم و صنعت ۷-امنیت مدرس ۸-تجارت امیر کبیر و علم صنعت ۹- امنیت اصفهان و شبکه خواجه نصیر ۱۰-چند رسانه ای تهران و بهشتی ۱۱- شبکه اصفهان و بوعلی سینا - امنیت تبریز ۱۲- معماری سازمانی بهشتی - تجارت خواجه نصیر |