با رتبه ۱۸۰۰ آی تی شانس قبولی دارم؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
با رتبه ۱۸۰۰ آی تی شانس قبولی دارم؟؟ - setayesh20 - 21 خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۶ ب.ظ
سلام دوستان من رتبه م توی گرایش آی تی ۱۸۰۰ شده روزانه که مجاز نشدم شبانه هم که نمیارم پردیس و اینارم احتمالا نمیارم اما دانشگاه آزاد چطور ؟ بنظرتون دانشگاه آزاد تهران میارم؟ هدف من حتی از شرکت در آزمون این بود که برم تهران و ارتقای شغلی داشته باشم که دانشگاه درواقع بهانه است ولی خب حالا که همچین تصمیمی دارم حداقل دانشگاه مناسب انتخاب کنم شما بودین چیکار میکردین؟؟ |
RE: با رتبه ۱۸۰۰ آی تی شانس قبولی دارم؟؟ - edward71 - 21 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۶ ب.ظ)setayesh20 نوشته شده توسط: سلام دوستان درود دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات بالاترین رنک رو بین دانشگاه های آزاد داره، دانشگاه معتبری هم هست و مشکلی برای هیئت علمی شدن در آینده هم ندارید، ممکنه نیاریدش اما شانس خودتون رو امتحان کنید، بعد علوم و تحقیقات تهران شمال تهران مرکز بزنید، دانشگاه آزاد قزوین هم میتونه انتخاب خوبی باشه |
RE: با رتبه ۱۸۰۰ آی تی شانس قبولی دارم؟؟ - setayesh20 - 22 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۴ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:ممنون از راهنماییتون(21 خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۶ ب.ظ)setayesh20 نوشته شده توسط: سلام دوستان من هدفم خوندن توی تهرانه ... توی دفترچه آزاد اینطور که دیدم مرکزی و جنوب هم آی تی رو داشت بنظرتون سطح اینا چطوره؟ |
با رتبه ۱۸۰۰ آی تی شانس قبولی دارم؟؟ - edward71 - 22 خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ب.ظ)setayesh20 نوشته شده توسط:تهران مرکز خوبه سطحش، از جنوب اطلاعی ندارم، دوستم مرکز می خوند و برای دکترا رفته سنگاپور، با مدرکش هم مشکلی نداشتن، اگر علوم تحقیقات رو بیارید که عالی میشه اما اگر نشد هم ضرر نمی کنید زیاد، واحد های شمال و مرکز هم سطح هستن، بعدشم اگر هدفتون تهران بودنه که همین واحد های مرکز و جنوب و شمال هم خوبن(21 خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۴ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:ممنون از راهنماییتون(21 خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۶ ب.ظ)setayesh20 نوشته شده توسط: سلام دوستان |