تالار گفتمان مانشت
زمان بندی صف پس خورد چند سطحی - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان بندی صف پس خورد چند سطحی - wskf - 30 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب.ظ

سلام دوستان
تو زمان بندی صف پس خورد چند سطحی سه تا صف جدا می کشم و هر فرایندی که به اندازه ی کوانتوم اون صف انجام شد بقیش رو میدم صف بعدی و همنطور ادامه میدم اما در انتها که باید میانگین زمان پاسخ رو حساب کنم نمی تونم چون صف های دوم و سوم رو از صفر شروع می کنم و نمی دونم این ۳ صف رو چجوری ادغام کنم.
حالا تو این سوال حقیقت اینجوری حل کرده اون اعداد آخر که دورش خط کشیده رو چجوری بدست آورده ؟؟

[تصویر:  435169_y9sq_capture.png]

RE: زمان بندی صف پس خورد چند سطحی - arash691 - 30 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ

(۳۰ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط:  سلام دوستان
تو زمان بندی صف پس خورد چند سطحی سه تا صف جدا می کشم و هر فرایندی که به اندازه ی کوانتوم اون صف انجام شد بقیش رو میدم صف بعدی و همنطور ادامه میدم اما در انتها که باید میانگین زمان پاسخ رو حساب کنم نمی تونم چون صف های دوم و سوم رو از صفر شروع می کنم و نمی دونم این ۳ صف رو چجوری ادغام کنم.
حالا تو این سوال حقیقت اینجوری حل کرده اون اعداد آخر که دورش خط کشیده رو چجوری بدست آورده ؟؟

[تصویر:  435169_y9sq_capture.png]
هر جایی که فرایند خاتمه پیدا کرده ، زمان خروج فرایند و با دایره مشخص کرده خوب زمان ورود هر فرایند هم که داده شده پس به راحتی بدست میاد ، در ضمن صف دوم و سوم از صفر شروع نکنید همون زمان صف اول رو ادامه بدین

اگه صف چند سطحی شما رو گیج میکنه ، مثل صف یک سطحی به مسئله نگاه کنید منتها حواستون باشه تو پایان اجرای همه ی فرایند ها تو هر صف براساس صورت مسئله کوانتوم رو تغییر بدین یا اگه الگوریتم عوض میشه دقت کنید .

اسم فرایند ها رو به ترتیب از چپ به راست A,B,C,D با زمان اجرای ۱۰,۳,۱۰,۵ و زمان ورود ۰,۳,۷,۲۷

اولین صف با کوانتوم ۴ میلی ثانیه :

ابتدا A تا زمان ۴ اجرا میشه از ۴تا ۵ برای سوئیچ ، B که تو زمان ۳ وارد شده بوده ۳ کوانتوم میگیره و تو زمان ۸ خارج میشه حالا تا ۹ سوئیچ بعدش C میاد تا ۱۳ اجرا میشه

دقت کنید با D کاری نداریم چون ۲۷ میاد ، بعضی ها اشتباها" تا ۲۷ صبر میکنن که D بیاد !

رفتیم تو صف سطح دوم با کوانتوم ۸ میلی ثانیه :

حالا تا ۱۴ برای سوئیچ کردن ، دوباره A وارد میشه ۶ تا کوانتوم مصرف میکنه تو ۲۰ خارج میشه ، تا ۲۱ که سوئیچ کنیم و C وارد میشه تا ۲۷ اجرا میشه تا ۲۸ سوئیچ میکنیم خوب حالا دیگه D رو داریم ۵ تا هم برای D که میشه ۳۳ پس گزینه ۱

RE: زمان بندی صف پس خورد چند سطحی - arash691 - 31 فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۵۹ ب.ظ

دقت کنید وقتی فرآیند D بیاد باید از صف سطح اول شروع بکنه , ای کاش دکتر حقیقت یک فرآیند دیگه هم اضافه می‌کرد تا سوال قشنگ تر می‌شد ، مثلا فرآیند پنجمی تو زمان ۳۰ ثانیه وارد می‌شد با زمان اجرای ۱۶ همینطور فرایندی که تو زمان ۲۷ وارد شده بود زمان اجراشو به عدد بزرگتری تغییر میداد