مجموعه حداقل وابستگی تابعی - نسخهی قابل چاپ |
مجموعه حداقل وابستگی تابعی - *ahoo - 25 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۵۲ ب.ظ
سلام من کلا با وابستگی بهینه مشکل دارم الان تو این سوال چرا A->C تو وابستگی بهینه نیست؟! کلا چجوری باید اینجور سوالا رو حل کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید |
RE: مجموعه حداقل وابستگی تابعی - Hopegod - 25 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۴۱ ب.ظ
یک وابستگی تابعی کاهش پذیر است اگر و فقط اگر ۱/در سمت راست هر وابستگی تابعی فقط یک خصیصه وجود داشته باشد. ۲/خصیصه های سمت چپ وابستگی قابل استنتاج از هم نباشند. ۳/ هیچ یک از اعضای مجموعه قابل استنتاج از سایر اعضا نباشد یعنی هیچ عضوی را نتوان حذف کرد. من اینطوری حل کردم به نظرم جوابش این میشه [attachment=21586] |
RE: مجموعه حداقل وابستگی تابعی - *ahoo - 25 فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۴۱ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: یک وابستگی تابعی کاهش پذیر است اگر و فقط اگر ببخشید من اخرش رو متوجه نمیشم چی میشه؟ الان اینا که بدست اومدن تو حداقل هستن؟اینجوری که میشه ۲تا گزینه |
RE: مجموعه حداقل وابستگی تابعی - M3t30r - 25 فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۱۸ ب.ظ)*ahoo نوشته شده توسط:سلام(25 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۴۱ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: یک وابستگی تابعی کاهش پذیر است اگر و فقط اگر صفت C از هر دو صفت A و D قابل دستیابی هست پس در مجموعه حداقل ها میتونیم هر کدوم از توابع A-->C و D-->C رو برای رسیدن به صفت C بیاریم.و بایدی در کار نیست ولی صفت A فقط از یه وابستگی قابل دستیابی هست که اونم D-->A هست پس این وابستگی باید حتما در مجموعه حداقل ها باشه |