![]() |
نماد مجانبی - نسخهی قابل چاپ |
نماد مجانبی - M3t30r - 22 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ب.ظ
سلام این گزاره درست هست یا نه؟ [tex]ّf(n)=\ominus(n)\: \wedge\: g(n)=\Omega(n)\: \Longrightarrow\: f(n)\cdot g(n)=\Omega(n^2)[/tex] اگه این مثال رو درنظر بگیریم گزاره غلط میشه؟ [tex]f(n)=n\: \: ,\: \: g(n)=\theta(1)\: [/tex] |
RE: نماد مجانبی - *tarannom* - 22 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ب.ظ)M3t30r نوشته شده توسط: سلام این گزاره درست هست یا نه؟ (g(n برابره با بیگ امگای n،یعنی از n بزرگتر مساوی ..۱ نمیتونه باشه.... گزاره درسته مثال نقض نداره.... (f(n برابره با c.n که c یه عدد مثبته (g(n بزرگتر مساوی است با c.n که c یه عدد مثبته پس ضرب این دوتا میشه بزرگتر مساوی nبه توان ۲/ که همون امگای n به توان ۲ هست. |
RE: نماد مجانبی - M3t30r - 22 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۳۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:"(g(n برابره با بیگ امگای n" سوال رو اشتباه متوجه شدم(22 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ب.ظ)M3t30r نوشته شده توسط: سلام این گزاره درست هست یا نه؟ شرم بر من ![]() |
RE: نماد مجانبی - *tarannom* - 22 فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۴۷ ب.ظ)M3t30r نوشته شده توسط:شرم بر همه ی ما که این روزای اخر داغونیم(22 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۳۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:"(g(n برابره با بیگ امگای n" سوال رو اشتباه متوجه شدم(22 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ب.ظ)M3t30r نوشته شده توسط: سلام این گزاره درست هست یا نه؟ ![]() |