(LL(1 - نسخهی قابل چاپ |
(LL(1 - naghmeh70 - 13 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید من برای این سوال که حل خودم رو هم گذاشتم، پنج خونه بدست اوردم..ولی پاسخنامه نوشته که با بررسی جدول ده خانه بدست می اید...ایا حل من اشتباهه؟ |
RE: (LL(1 - kilookiloo - 13 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰ ب.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشیدسلام , دقت کنید توی قانون شماره ۱۱ داریم Sb و فکر کنم شما اونو Db خوندید . چون توی First های مربوط D اشتباه کردید و زنجیره وار اشتباه های دیگه مثل follow مربوط به S پیش اومده ولی اگه اشتباه نکردید باید بگم که : وقتی قانونی مثل D->Sb داریم تمام first های S به First های D اضافه میشن , چون میتونن اولین پایانه ملاقات شده از قانون D باشند . Follow S هم چون قانون D->Sb رو داریم و b میتونه اولین پایانه بعد S باشه باید شامل b باشه |
RE: (LL(1 - naghmeh70 - 13 فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۵۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:خیلی ممنونم..متوجه شدم..در بدست اوردن first D بی دقتی کردم..درواقع همونطور که first S رو بدست اوردم باید برای D همونطور عمل میکردم...بازم تشکر.(13 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰ ب.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشیدسلام , دقت کنید توی قانون شماره ۱۱ داریم Sb و فکر کنم شما اونو Db خوندید . چون توی First های مربوط D اشتباه کردید و زنجیره وار اشتباه های دیگه مثل follow مربوط به S پیش اومده |