|
|
گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - نسخهی قابل چاپ |
|
گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - amir5107 - 24 اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۳۳ ق.ظ
سلام دوستان حقیقتش سر جلسه آزمون فقط خودم به تنهایی گرایش شبکه بودم و کسی رو ندیدم!! ![]() این فرزند خونده جدید رشته مهندسی کامپیوتر مشتری نداره؟!! ![]() کسی اصلا در مورد این گرایش حرفی نمی زنه چرا؟! دریغ از شکوه از یه سئوال شبکه! دوستانی که این گرایش رو شرکت کردند لطفا درصدها و نظرشون رو اینجا بزارند. ![]() درصدهای گرایش شبکه: - تخصصی ۲۵ - استعداد ۱۵ - زبان صفر قبول بشم صلوات ...
|
|
RE: گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - amir5107 - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ب.ظ
توکل بر خدای مهربون ![]()
|
|
RE: گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - shailin - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۲۴ ب.ظ
تبریک می گم آرزوی موفقیت در مرحله بعد برای شما |
RE: گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - amir5107 - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۲۸ ق.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۲۴ ب.ظ)shailin نوشته شده توسط: تبریک می گم ممنونم. لن شا الله هر چی خیره... توکل به خدا. |
گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - shailin - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۳۳ ق.ظ)amir5107 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام همین طوره که شما میگید من سؤالات این گرایش رو نگاه کردم، شبکه از نظر من سؤالاش سخت بود.. امیدوارم مصاحبه خوبی هم داشته باشید و دانشگاهی که دوست دارید پذیرفته بشید ما منتظر شنیدن خبر قبولی شما هستیم... |
|
RE: گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - kadoos - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۲۸ ب.ظ
سلام با این رتبه، دانشگاهی مثل امیرکبیر دعوت به مصاحبه می کنه؟ رتبه منم چیزی در این حدوده در گرایش شبکه و رایانش امن |
RE: گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - amir5107 - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۲۸ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط: سلام سلام علیکم. احتمال زیاد بله (۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۳۸ ب.ظ)shailin نوشته شده توسط:(24 اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۳۳ ق.ظ)amir5107 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام ممنونم از شما هر چی خیره... |
|
گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - amirhacker - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵ ب.ظ
سلام تبریک میگم با رتبه ۸۷ این گرایش میشه امیدوار بود؟ ظرفیت پذیرش چند نفره؟ |
RE: گرایش غریب مهندسی کامپیوتر / شبکه و رایانش - amir5107 - 30 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۱۳ ق.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵ ب.ظ)amirhacker نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم پارسال ۲۲ نفر بود در کل کشور. امسال غروب مشخص میشه. امید که میشه داشت و بستگی داره به ارتباطتون با اساتید و رزومتون |