مهندسی کامپیوتر-سراسری ۸۶ - نسخهی قابل چاپ |
مهندسی کامپیوتر-سراسری ۸۶ - ali.majed.ha - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۷ ب.ظ
با عرض سلام من این سوال رو تا حالا ۵ با حل کردم. و هر با به گزینه ی ۳ می رسم. ولی کتاب مدرسان شریف گفته گزینه ی ۱ درست هست. چرا؟ راهی که من حل می کنم می گم ما در بازه ی زمانی b تا c هنوز منتظر آمدن کلاک پالس در لحظه ی t4 هستیم. یعنی در حالت c هستیم و تغییر مقدار ورودی نباید اثری داشته باشه تا کلاک پالس t4 بیاد. اون موقع هست که اگر ورودی ۱ باشه، دوباره به c می ریم و خروجی ۰ هست و اگر ورودی ۰ باشه، به حالت a می ریم و خروجی ۱ می شه. پس تا قبل از زمان t4 نباید خروجی ۱ بشه. درست می گم دوستان ؟ با سپاس فراوان |
RE: مهندسی کامپیوتر-سراسری ۸۶ - hasanmousavi - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۷ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط: با عرض سلامصورت سوال ناقص هست؟ |
RE: مهندسی کامپیوتر-سراسری ۸۶ - alireza01 - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۱ ب.ظ
[attachment=21290]
سلام و وقت بخیر ... این مدار یک مدل میلی است ( یعنی ممکن است با تغییر ورودی خروجی فارق از کلاک پالس تغییر کند ) بین [tex]T_b[/tex] و [tex]T_c[/tex] خروجی مدار در سطح یک است پس گزینه ۳ غلطه . بین [tex]T_3[/tex] و [tex]T_b[/tex] خروجی مدار در سطح صفر است است پس گزینه ۲ و ۴ هم غلطه . بین [tex]T_d[/tex] و [tex]T_5[/tex] خروجی مدار در سطح یک است است که فقط ۱ و ۴ این شرط رو دارن در مجموع گزینه ۱ صحیح است . |
RE: مهندسی کامپیوتر-سراسری ۸۶ - hasanmousavi - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۷ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط: با عرض سلام جواب گزینه ۱ میشه ، مدار میلی هست و میلی در هر لحظه به ورودی هم حساس هست ، در واقع با ورودی سنکرون هست |
RE: مهندسی کامپیوتر-سراسری ۸۶ - ali.majed.ha - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۰۵:۰۹ ب.ظ
با عرض سلام مجدد بسیار سپاسگزارم از همه ی دوستان. |