تالار گفتمان مانشت
بعد از ثبت نام ارشد در دانشگاه، میشه دوباره آزمون ارشد دولتی داد؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

بعد از ثبت نام ارشد در دانشگاه، میشه دوباره آزمون ارشد دولتی داد؟ - Amir_94 - 29 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱ ب.ظ

سلام به همه
من امسال سال پنجم کارشناسیمه و میخوام کنکور ارشد بدم کامپیوتر.
حالا چون خیلی نخوندم ممکنه جایی که میخوام قبول نشم.

اگه امسال یه دانشگاه دولتی ثبت نام کنم ارشد و دو ترم بخونم ( یا مثلا مرخصی بگیرم)، میتونم سال بعد هم دوباره کنکور ارشد بدم ؟ و اگه قبول شدم برم یه دانشگاه دولتی دیگه ثبت نام کنم و ارشد رو از اول بخونم؟

البته من پسر هستم و به خاطر مشکلات سربازی میخوام این کار ها رو بکنم.

ممنون میشم جواب بدین.

RE: بعد از ثبت نام ارشد در دانشگاه، میشه دوباره آزمون ارشد دولتی داد؟ - alireza01 - 01 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۲۴ ق.ظ

(۲۹ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱ ب.ظ)Amir_94 نوشته شده توسط:  سلام به همه
من امسال سال پنجم کارشناسیمه و میخوام کنکور ارشد بدم کامپیوتر.
حالا چون خیلی نخوندم ممکنه جایی که میخوام قبول نشم.

اگه امسال یه دانشگاه دولتی ثبت نام کنم ارشد و دو ترم بخونم ( یا مثلا مرخصی بگیرم)، میتونم سال بعد هم دوباره کنکور ارشد بدم ؟ و اگه قبول شدم برم یه دانشگاه دولتی دیگه ثبت نام کنم و ارشد رو از اول بخونم؟

البته من پسر هستم و به خاطر مشکلات سربازی میخوام این کار ها رو بکنم.

ممنون میشم جواب بدین.

طبق قانون سنجش دانشجویان ارشد حق ثبت نام توی کنکور سال بعد رو ندارن ، اگه روزانه قبول شده باشی که یک سال محرومی ، ولی اگر غیر روزانه باشی میتونی انصراف بدی و ثبت نام کنی ( انصراف تا روز ثبت نام ارشد )

RE: بعد از ثبت نام ارشد در دانشگاه، میشه دوباره آزمون ارشد دولتی داد؟ - Amir_94 - 02 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ق.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۲۴ ق.ظ)alireza01 نوشته شده توسط:  طبق قانون سنجش دانشجویان ارشد حق ثبت نام توی کنکور سال بعد رو ندارن ، اگه روزانه قبول شده باشی که یک سال محرومی ، ولی اگر غیر روزانه باشی میتونی انصراف بدی و ثبت نام کنی ( انصراف تا روز ثبت نام ارشد )

خیلی خیلی ممنون Heart
واقعا مفید بود
فقط درمورد این محرومیت یکساله، بعد از یک سال میشه دوباره کنکور داد و روزانه رفت؟

یعنی امسال یه دانشگاه دولتی (سطح پایین) روزانه بنویسم، بعد یه سال رو اونجا دو ترم بگذرونم و دوباره کنکور ارشد بدم، میتونم روزانه برم ؟ همون رشته یا رشته دیگه؟