![]() |
درخواست کمک مهم - نسخهی قابل چاپ |
درخواست کمک مهم - Fariba071 - 28 بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان. من کتاب نرم افزار آقای زنجانی رو دارم که ۱۴ فصل هست. میشه لطفا بگید چه فصلایی رو نباید بخونم؟؟؟؟؟؟ اصلا حذفیات داره یا باید همشو بخونم؟؟؟؟؟؟ ![]() ممنون میشم کمکم کنید |
RE: درخواست کمک مهم - Fariba071 - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ق.ظ
کسی نمیتونه کمکم کنه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() |
RE: درخواست کمک مهم - alireza01 - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ
سلام دوست عزیز ، به نظرم شما منبعی که توسط آقای خلیلی فر معرفی شده رو ببینید ، ایشون همه سرفصل های این درس رو تدریس میکنن ، بعد میتونین منبعتون رو مدیریت کنین . عنوان کتاب: مهندسی نرم افزار مقطع: کارشناسی ارشد مولف: ارسطو خلیلی فر ناشر: انتشارات پوران پژوهش نوبت چاپ: اول تعداد صفحات: ۵۵۶ سال انتشار: ۱۳۹۵ فهرست مطالب فصل اول: مفاهیم اولیه مهندسی نرم افزار فصل دوم: مدل های فرآیند تولید نرم افزار فصل سوم: مدل تحلیل ساخت یافته فصل چهارم: مفاهیم طراحی ساخت یافته فصل پنجم: مدل طراحی ساخت یافته فصل ششم: مفاهیم شیء گرایی فصل هفتم: مدل تحلیل و طراحی شیء گرایی بر اساس UML فصل هشتم: تست و استقرار نرم افزار فصل نهم: مدیریت پروژه های نرم افزاری فصل دهم: متدولوژی RUP فصل یازدهم: متدولوژی چابک |
RE: درخواست کمک مهم - Fariba071 - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ)alireza01 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز ، به نظرم شما منبعی که توسط آقای خلیلی فر معرفی شده رو ببینید ، ایشون همه سرفصل های این درس رو تدریس میکنن ، بعد میتونین منبعتون رو مدیریت کنین . ممنون دوست عزیز. کتاب آقای زنجانی تا فصل ۹ که شما گفتین داره. بقیشو باید چک کنم. |