|
|
سال ۱۳۹۰مهندسی نرم سوال ۵۷و۵۸و۵۹ - نسخهی قابل چاپ |
|
سال ۱۳۹۰مهندسی نرم سوال ۵۷و۵۸و۵۹ - پشتکار - ۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
سلام سوال ۵۷: گزینه ۴ چطوره زد میشه؟ سوال ۵۸ گزینه ۱ و ۲ چطوره رد می شن؟ سوال ۵۹ گزینه ۳ چطوره رد میشه؟ |
|
سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - ahmadnouri - 17 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ
در سوال ۵۸ ماشین یه صفر و پشت اون هر چند تا صفر که بیاید رو می پذیره که گزینه ۱ این قابلیت رو نداره و همچنین ماشین رشته ای به فرم * (۱۱)۱ رو می پذیره که گزینه ۲ هم این رشته رو پوشش نمیده و گزینه ۴ هم لاندا رو می پذیره که ماشین این رشته رو در بر نمیگیره به نظرم باید گزینه ۳ درست باشه. |
|
سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - پشتکار - ۲۱ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ق.ظ
خودم به نتیجه رسیدم... سوال ۵۷ صورت سوالش مشکل داره و وقتی که b رو می خونه و بجاش y می ذاره و به سمت چپ میره، در q3 باید X رو بخونه و به سمت راست بره که چنین حالتی رو در q3 نداره پس شکل اشتباه هستش یا اصلا هیچ گزینه ای صحیح نیست... |
RE: سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - پشتکار - ۲۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ب.ظ)amir2930 نوشته شده توسط: سوال ۵۷ به نظرم مشکلی نداره با یک مثال میشه به گزینه مورد نظر رسید فکر کنم ۳ درست باشه شما رشته aaabbb یا هر رشته ای رو که فکر می کنید این ماشین می پذیره امتحان کنید... خواهید دید که تا یه جاهایی می ره و در q3 متوقف می شه
|
|
RE: سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - amir2930 - 22 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ
tu halate q3 va x mire be halate q3 va x va L ke ba estefade az enteghale halat q3 va namade khonsa mire q0 va khonsa va R mitooni azash estefade koni |
RE: سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - پشتکار - ۲۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ)amir2930 نوشته شده توسط: tu halate q3 va x mire be halate q3 va x va L ke ba estefade az enteghale halat q3 va namade khonsa mire q0 va khonsa va R mitooni azash estefade koni مرسی از پاسختان اما اگه ممکنه فارسی بنویسید و در ضمن در رشته مثالی که من گفتم لامبدا نداریم و خود ماشینم لامبدا تولید نمی کنه. پس نمی تونیم به q0 بریم!!! پس سوال مشکل داره و باید حذف بشه |
RE: سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - amir2930 - 23 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ)amir2930 نوشته شده توسط: tu halate q3 va x mire be halate q3 va x va L ke ba estefade az enteghale halat q3 va namade khonsa mire q0 va khonsa va R mitooni azash estefade koni از q0 با دلتا میتونیم به q4 بریم پس لامبدا هم توسط ماشین تورینگ پذیرفته میشه !!!!! پس سوال درسته !!!!!!! |
|
سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - پشتکار - ۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ
منظورم رو فکر کنم متوجه نشدید... شما رشته مثلا aaabbb رو در نظر بگیر اولین a با X خوردن میره راست و اولین b را X خوردن میره چپ تا میرسه به X اول که روی a خورده بود. خب حالا باید X رو بخونه بره راست که در q3 چنین چیزی نیست. پس همونجا متوقف می شه. اگه اولی رو با لامبدا می خوند و میرفت راست باز یه چیزی که اونم باز به مشکل برمی خوره... |
RE: سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - amir2930 - 23 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: منظورم رو فکر کنم متوجه نشدید... حل تشریحیشو اگه شد اسکن می کنم میزارم .... |
RE: سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - پشتکار - ۲۴ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ب.ظ)amir2930 نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: منظورم رو فکر کنم متوجه نشدید... اگه میشه بذارید من دوباره تست کردم نشد.... ![]() تا الان به نظرم این سوال مشکل داره |
|
RE: سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - amir2930 - 24 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ ب.ظ
حل تشریحی |
|
RE: سوال ۵۷و۵۸و۵۹ کنکور مهندسی نرم ۱۳۹۰ - پشتکار - ۲۴ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ
بالاخره سوال ۵۷ حل شد و با تشکر از دوست خوبم amir2930 با توجه به اینکه در کتاب مایکل سیپسر سمت چپ ماشین تورینگ رو بسته شده فرض کرده و این سوال از کتابهای لینز یا سود کامپه که سمت چپ نوار رو بی نهایت فرض کرده به بررسی گزینهها پرداختم و نتیجه زیر حاصل شد: رد گزینه ۱» اگه رشته ای با b شروع بشه توسط ماشین پذیرفته هست که در گزینه یک این عامل وجود نداره و همه رشتهها با a شروع می شن. رد گزینه ۲» رشته aabbaa رو امتحان کنید! رد گزینه ۴» رشته ساده aaa در زبان وجود داره که توسط آتوماتا پذیرفته نیست پس گزینه ۳ گزینه صحیحه
|