شبیه سازی در Contiki Cooja - نسخهی قابل چاپ |
شبیه سازی در Contiki Cooja - WILL - 26 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۲۲ ب.ظ
سلام، کسی از دوستان با شبیه سازی Cooja کار کرده است، اگر کسی هستن من به مشورت و راهنمایی ایشان نیاز دارم. اگر کسی را هم می توانید معرفی کنید ممنون میشم |
RE: شبیه سازی در Contiki Cooja - visual.yavar - 19 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ب.ظ
با سلام بنده هم نیاز به راهنمایی و کمک دارم ممنون میشم |
RE: شبیه سازی در Contiki Cooja - WILL - 22 مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ب.ظ)visual.yavar نوشته شده توسط: با سلام بنده هم نیاز به راهنمایی و کمک دارم نتیجهای که من بهش رسیدم این بود که خودم مثالهای مرتبط با کار خودم را که توی کانتیکی هست را خط به خط بررسی کنم و اجرا کنم و تغییراتی بدم و دوباره اجرا و بررسی و ... توی researchgate هم اگه جستجو کنید کسانی هستند که راهنماهایی را منتشر کردهاند و اگر سوال بپرسید جواب خواهند داد... کمتر کسی روی این شبیهساز کار کرده و اگر کار کرده بسیار اختصاصی خودش بوده یا سطحی کار کرده... به نظرم خودتون مثالها را بررسی کنید و یک ماه حسابی داخل کدها بچرخید... کدها اونقدرها که به نظر میرسد هم پیچیده نیستند |
RE: شبیه سازی در Contiki Cooja - visual.yavar - 22 مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۲۳ ب.ظ
با سلام خدمت دوست بزرگوار اگر امکان دارد با بنده تماس بگیرید(۹۱۹۶۵۸۶۳۵۷) چند سوال ساده و ابتدایی دارم ممنون میشم |
RE: شبیه سازی در Contiki Cooja - david84 - 07 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط:(19 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ب.ظ)visual.yavar نوشته شده توسط: با سلام بنده هم نیاز به راهنمایی و کمک دارم دوست عزیز سلام. اگه ممکنه به من از طریق سایت یا ایمیلم پیام بدن درمورد شبیه ساز صحبت کنیم hamid.shpour84@gmail.com |