تالار گفتمان مانشت
سیستم عامل کنکور ازاد ۸۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

سیستم عامل کنکور ازاد ۸۴ - Hopegod - 22 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۴۲ ب.ظ

[attachment=20822]
سلام دوستان در مورد این سوال میخاستم بپرسم وقتی سه فرایند ۱۳-۷-۵ به ترتیب هرکدوم ۴-۲-۲ فضای خالیو گرفتن و تبدیل به یک کردن، حالا سوال پرسیده فرایندی که می تواند در حافظه ی اصلی قرار بگیرد حداکثر چه ظرفیتی می تواندداشته باشد. خب ما باید ببینیم بیشترین تعداد صفر پشت سرهم چندتاست در ۴ که اندازه فضای هر کدومه ضرب کنیم، خب این فرایند رو بازم باید طبق next fit واردکنیم یا تو کل حافظه ببینیم تعدادبیشتر صفرهارو؟
اگر کل حافظرو در نظر بگیریم طبق جواب میشه ۱۲
اگر طبق برازش بعدی در نظر بگیریم میشه ۸

RE: سیستم عامل کنکور ازاد ۸۴ - signal_micro - 22 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۴۳ ب.ظ

(۲۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۴۲ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط:  سلام دوستان در مورد این سوال میخاستم بپرسم وقتی سه فرایند ۱۳-۷-۵ به ترتیب هرکدوم ۴-۲-۲ فضای خالیو گرفتن و تبدیل به یک کردن، حالا سوال پرسیده فرایندی که می تواند در حافظه ی اصلی قرار بگیرد حداکثر چه ظرفیتی می تواندداشته باشد. خب ما باید ببینیم بیشترین تعداد صفر پشت سرهم چندتاست در ۴ که اندازه فضای هر کدومه ضرب کنیم، خب این فرایند رو بازم باید طبق next fit واردکنیم یا تو کل حافظه ببینیم تعدادبیشتر صفرهارو؟
اگر کل حافظرو در نظر بگیریم طبق جواب میشه ۱۲
اگر طبق برازش بعدی در نظر بگیریم میشه ۸
فضا تخصیص بده آخرش این فرایندها که به ترتیب ۱۶k,8k,8k جا اشغال میکنن دیگه
حالا طبق next fit از آخرین فرایندی که تخصیص دادی ببین : یه جا خالی ۸کیلوبایتی بعد از آخرین فرایند خالی هست یه ۸کیلوبایتی هم بعد از اون به آخر رسیدیم ولی فرضا اگه یه فرایند جدید مثلا ۱۱ کیلوبایتی بیاد توی این دوتا ۸کیلوبایت جا نمیشه دوباره به اول میره و یه فضا ۱۲ کیلوبایتی میبینه و اونجا قرار میده پس حداکثر یه فرایند ۱۲ کیلوبایتی میتونیم بیاریم
یعنی تو next fit کل حافظه رو بعد از آخرین فرایندی که بهش اختصاص داده شد میگردیم نه تا تمام شدن بیتها. طبیعی هم هست دیگه ، چون اگه فقط رو به جلو کار کنیم فرایندهای قبلی که کارشون تموم شدن و خارج شدن فضاشون بلااستفاده میمونه. پس تعداد صفرهای پشت سر هم البته در کل بیتها رو به ترتیب میگردیم.
امیدوارم جایی گنگ نبوده باشه

RE: سیستم عامل کنکور ازاد ۸۴ - delete4all - 22 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۴۶ ب.ظ

سلام
بله همونطور که خودتون گفتین فرایند ۱۳kb چهار تا صفر رو یک میکنه و فرآیند ۷KB دو صفر بعدیش در همون بایت رو یک میکنه و فرآیند ۵KB آخر هم دو بیت از بایت سوم رو یک میکنه
حالا ادامه سوال گفته بزرگترین فرآیندی که تویه حافظه جا میشه چقدره؟

پس ما دیگه کاری با الگوریتم نداریم که چی هست نگاه میکنیم بزرگترین حفره رو که ۳ صفر هست معادل ۱۲KB هست رو میبینیم
پس جوابم میشه ۱۲KB

(( حالا اینم در نظر بگیرید اگه سوال این بود که طبق Next fit حفره بعدی چقده میشد همون ۸KB ))
(( در انتهای همین سوال اگه یه فرآیند وارد بشه با حجم ۱۰KB به این معنی که سه تا صفر پشت سر هم نیازه تا جا بشه چی؟
خوب الگوریتم next fit تا انتها پیش میره وقتی حفره مناسب پیدا نکنه مجدد از اول آرایه حفره ها شروع میکنه به ججست و جو که ۳سه صفر پشت سر هم رو میبینه و فرایند رو میزاره اونجا ))

RE: سیستم عامل کنکور ازاد ۸۴ - signal_micro - 22 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ب.ظ

(۲۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۴۶ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط:  فرایند ۱۳kb چهار تا صفر رو یک میکنه و فرآیند ۷KB سه صفر بعدیش در همون بایت رو یک میکنه و فرآیند %KB آخر هم دو بیت از بایت سوم رو یک میکنه
فرآیند ۷KB فقط ۲بیت صفر رو ۱ میکنه دقت کن با مدار منطقی اشتباه نگیری هر بیت در اینجا به ۴kb از حافظه اصلی اشاره میکنه یعنی فرآیند ۷KB تو
۲بیت(که ۸kb جا خالی داره) قرار میگیره بقیه حرفات هم کاملا صحیحه

(۲۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۴۶ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط:  (( در انتهای همین سوال اگه یه فرآیند وارد بشه با حجم ۱۰KB به این معنی که سه تا صفر پشت سر هم نیازه تا جا بشه چی؟
خوب الگوریتم next fit تا انتها پیش میره وقتی حفره مناسب پیدا نکنه مجدد از اول آرایه حفره ها شروع میکنه به ججست و جو که ۳سه صفر پشت سر هم رو میبینه و فرایند رو میزاره اونجا ))
در انتهای این سوال اگه از ابتدا ببینی به ترتیب حفره های ۱۲و۴و۴و۸و۸ کیلویی میمونه ادامه داستان ....

RE: سیستم عامل کنکور ازاد ۸۴ - Hopegod - 22 آبان ۱۳۹۵ ۰۶:۱۷ ب.ظ

از توضیحات خوب همه ممنونم خیلی خوب بود. عالی