تک فروشی کتاب های ارشد کامپیوتر و it با قیمت های استثنایی - نسخهی قابل چاپ |
تک فروشی کتاب های ارشد کامپیوتر و it با قیمت های استثنایی - abiasemani799 - 18 آبان ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ب.ظ
سلام هر کتابی از لیستی که نوشتمو خواستین از طریق آدرس ایمیل زیر اطلاع بدید. purpose.star33@yahoo.com قیمتارو هم که میبینید چه جوری زدم.... پارسه: طراحی الگوریتم سید جوادی----۹۲----۱۱ هزار تومان------------------------فروخته شد زبان عمومی پارسه(گرامر)---۹۲----۵ هزار تومان-----------------------------فروخته شد ریاضیات گسسته----سیدجوادی، حقیقت----۹۱----۱۰ هزار تومان---------فروخته شد ساختمان داده طورانی---۹۱----۱۱ هزار تومان----------------------------------فروخته شد مهندسی نرم افزار زنجانی----۹۲---- ۱۲ هزار تومان---------------------------فروخته شد سیستم عامل حقیقت-----۹۰-----۱۱ هزار تومان-------------------------------فروخته شد شبکه های کامپیوتری حقیقت---۹۲-----۱۱ هزار تومان---------------------فروخته شد تئوری های مدیریت جلد اول و دوم طبرسا-----۹۲----هرکدام ۸ هزار تومان معماری کامپیوتر پارسه---۹۱----۵ هزار تومان زبان تخصصی مظفری----۹۱-----۶ هزار تومان پایگاه داده کیوان پور------۹۲-----۱۱ هزار تومان راهیان ارشد: هوش مصنوعی خلیلی فر----۹۲---۱۰ هزار تومان--------------فروخته شد زبان تخصصی خلیلی فر----۹۱---- ۶ هزار تومان---------------فروخته شد پوران پژوهش: ساختمان داده یوسفی----۹۱----۵ هزار تومان----------------فروخته شد طراحی الگوریتم یوسفی----۹۰----۴ هزار تومان گسسته یوسفی----۹۱----۵ هزار تومان زیر ذره بین جهانشاهی-----۹۳----۱۳ هزار تومان----------فروخته شد شبکه کراس و راس(بهزاد اکبری)-----۹۳-----۱۲ هزار تومان حل تشریحی کراس و راس-----۵ هزار تومان حل تشریحی شبکه تنن بام-----۵ هزار تومان معماری موریس مانو----۹۲-----۷ هزار تومان (هزینه پستی به عهده خریدار) با تشکر |
تک فروشی کتاب های ارشد کامپیوتر و it با قیمت های استثنایی - Happiness.72 - 19 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ق.ظ
سلام بهتون ایمیل زدم |
RE: تک فروشی کتاب های ارشد کامپیوتر و it با قیمت های استثنایی - zahra95-IT - 19 آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ ق.ظ
سلام. من خیلی نیاز مبرم به مهندسی نرم افزار زنجانی دارم.خواهش می کنم زودتر اطلاع بدید.ایمیل دادم بهتون. |
RE: تک فروشی کتاب های ارشد کامپیوتر و it با قیمت های استثنایی - zahra95-IT - 19 آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ
سلام. من خیلی نیاز مبرم به مهندسی نرم افزار زنجانی دارم.خواهش می کنم زودتر اطلاع بدید.ایمیل دادم بهتون. |
RE: تک فروشی کتاب های ارشد کامپیوتر و it با قیمت های استثنایی - abiasemani799 - 20 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۱۹ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ق.ظ)Codd نوشته شده توسط: سلام سلام تمام ایمیل هامو جواب دادم و قطعا شماهم جزوشون بودین (۱۹ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)zahra95-IT نوشته شده توسط: سلام. من خیلی نیاز مبرم به مهندسی نرم افزار زنجانی دارم.خواهش می کنم زودتر اطلاع بدید.ایمیل دادم بهتون. سلام به شماهم ایمیل زدم و هماهنگ کردیم باهم.... |
تک فروشی کتاب های ارشد کامپیوتر و it با قیمت های استثنایی - نارینا - ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۶ ب.ظ
سلام من نیازمند کتاب حل تشریحی کراس هستم در صورت موجود بودن بهم اطلاع بدین @Ro1Arshad |