فروش با تخفیف کتب ارشد کاملا نو - نسخهی قابل چاپ |
فروش با تخفیف کتب ارشد کاملا نو - dunhil - 27 مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ
با سلام .تخفیف هم داره.کتاب ها کاملا نو هستند. ۱- ساختمان داده ها/ چاپ دوازدهم/ هادی یوسفی/ ناشر:پوران پژوهش/ بهار۹۵ قیمت روی جلد ۲۴۰۰۰ تومان ۲- ساختمان گسسته /چاپ هجدهم/ هادی یوسفی/ ناشر: پوران پژوهش/ بهار۹۵ قیمت روی جلد ۲۹۰۰۰ تومان ۳- طراحی الگوریتم / چاپ یازدهم/ هادی یوسفی/ ناشر:پوران پژوهش /بهار۹۵ قیمت روی جلد ۲۹۰۰۰ تومان ۴- سیستم های عامل /چاپ هشتم/ ابوالفضل طرقی حقیقت /ناشر:موسسه پارسه /قیمت روی جلد ۳۷۰۰۰تومان ۵- پایگاه داده ها/چاپ اول/ محمدرضا کیوان پور/ ناشر:موسسه پارسه/ قیمت روی جلد:۲۷۰۰۰ تومان ۶- زبان تخصصی کامپیوتر /چاپ پنجم /سعید مظفری/ ناشر: موسسه پارسه قیمت روی جلد: ۲۶۰۰۰ تومان ۷- مهندسی نرم افزار/چاپ چهارم زمستان ۹۴/ دکتر حسن حقیقی/ ناشر مدرسان شریف قیمت روی جلد۲۵۰۰۰ تومان ۸- مبانی مدیریت ترجمه اعرابی و رضوانی فر ویرایش پنجم ۹۳ قیمت پشت جلد ۳۴۰۰۰ تومان ۹- هوش مصنوعی خلیلی فر انتشارات راهیان ارشد چاپ ششم۹۴ قیمت روی جلد ۳۲۰۰۰ تومان |
فروش با تخفیف کتب ارشد کاملا نو - dunhil - 28 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۹ ب.ظ
با توجه به اینکه کتابها نو هستند هر قیمتی که فکر می کنید منصفانه هست پیشنهاد بدید. اینم آیدی تلگرام من هست: |
فروش با تخفیف کتب ارشد کاملا نو - delete4all - 01 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ
سلام هوش مصنوعی خلیلی فر انتشارات راهیان ارشد چاپ ششم رو چند قیمت میدید؟ لطفا پیام بدید |
فروش با تخفیف کتب ارشد کاملا نو - morteza@@1375 - 02 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ
سلام من این کتابهارو لازم دارم ۴- سیستم های عامل /چاپ هشتم/ ابوالفضل طرقی حقیقت /ناشر:موسسه پارسه /قیمت روی جلد ۳۷۰۰۰تومان ۵- پایگاه داده ها/چاپ اول/ محمدرضا کیوان پور/ ناشر:موسسه پارسه/ قیمت روی جلد:۲۷۰۰۰ تومان میتونید برایم پوستشون کنید سلام من این کتابهارو لازم دارم ۴- سیستم های عامل /چاپ هشتم/ ابوالفضل طرقی حقیقت /ناشر:موسسه پارسه /قیمت روی جلد ۳۷۰۰۰تومان ۵- پایگاه داده ها/چاپ اول/ محمدرضا کیوان پور/ ناشر:موسسه پارسه/ قیمت روی جلد:۲۷۰۰۰ تومان میتونید برایم پوستشون کنید ایامیشه باشماره من تماس بگیرید یا پیام بدهید ممنونم.۰۹۱۹۰۳۹۲۷۱۸ |