تالار گفتمان مانشت
کارشناسی نرم افزار کامپیوتر به صورت پاره وقت - نسخه‌ی قابل چاپ

کارشناسی نرم افزار کامپیوتر به صورت پاره وقت - sina.iRoid - 19 مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۵ ب.ظ

سلام. دوستان من قصد دارم برای ترم بهمن ماه در دانشگاه آزاد کرج (به صورت بدون کنکور) در رشته‌ی مهندسی نرم افزار ثبت نام کنم. متاسفانه در پاره وقت رشته‌ی نرم افزار و نداره و فقط در قسمت پاره وقت این رشته است. می‌خواستم دقیق بدونم که فرق این دو چیه؟ کمی سرچ کردم اما می‌خوام دقیقا از تمام جزئیاتش با خبر بشم. اینکه روز‌های کلاس‌هاش کمتره و مسائل دیگه. لطف می‌کنید اگر اطلاعی دارید من و راهنمایی کنید. ممنون.

کارشناسی نرم افزار کامپیوتر به صورت پاره وقت - آیلا - ۱۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰ ب.ظ

یه چیزی راجع به بدون کنکور بگم، ما شهریه هامون خیلی زیاد میشد رفتیم پرسیدیم چرا شهریه هامون انقدر زیاد میشه گفتن چون بدون کنکور اومدید !
پاره وقت بیشتر برای شاغل ها و اونایی که اصلا وقت ندارن خوبه، اگه وقت داری تمام وقت برو
طول تحصیل پاره وقت بیشتره، میتونی بیشتر تو دانشگاه بمونی ، ولی تمام وقت باید سروقت درست تموم بشه، نهایتا فکر کنم ۱۰ترم باشه(دقیقشو نمیدونم)،

راستی بدون کنکور واسه ترم مهر هم میتونی الان ثبت نام کنی، برای چی حالا بهمن، اگه مطمئنی میخوای همینو بری الان برو ثبت نام کن

RE: کارشناسی نرم افزار کامپیوتر به صورت پاره وقت - sina.iRoid - 21 مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۶ ب.ظ

ممنونم برای پاسخ.

دوستان لطفا در این دو مورد هم من و راهنمایی کنید.

ابتدا اینکه کلاس‌های پاره وقت از کلاس‌های تمام وقت جداست یا با هم برگذار میشه؟
شهریه‌ی پاره وقت دقیقا چقدر است، تمام وقت چقدر است؟

ممنون.