یه سری کتاب برای فروش با قیمت مناسب - نسخهی قابل چاپ |
یه سری کتاب برای فروش با قیمت مناسب - H.Mohammadi - 03 مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۴ ب.ظ
سلام به همه دوستان یه سری کتاب دارم که همراه با تصویر و توضیحات اینجا آوردم.من زنجان هستم.هزینه ارسال پست هم به عهده خریدار. اسم کتاب نویسنده -سال - قیمت روی کتاب ----->قیمت نهایی نظریه زبان ها و ماشین ها علی نوراله - ۸۹ -۶۰۰۰ ----> 4000 زبان های برنامه سازی پارسه طورانی - ۸۹ -----> 3000 آمار و احتمال پارسه طورانی - ۸۹ - ۱۴۰۰۰ ----> 11000 معماری پارسه اسماعیل نامور ۸۸ ----> 8000 مدار منطقی پارسه نامور - ۹۰ ----> 5000 ریاضی مهندسی پارسه محمدصادق معتقدی -۸۹ -۱۳۰۰۰----> 10000 ساختمان داده ها در C عین اله جعفرنژاد قمی -۸۳ ----> 2000 معماری کامپیوتر پترسون ترجمه مسعود هوشمند -۸۷ -۶۰۰۰----> 5000 مجموعه سوال های کارشناسی ارشد ۷۸ ----> 1000 شبکه های کامپیوتری تننباوم ۸۹ -۱۲۰۰۰----> 10000 کامپایلر پوران روح اله آل شیخ ۸۸ -۶۴۰۰۰----> 5000 نظریه پوران بهزاد مقصودی ۸۹-۲۸۰۰----> 2000 ریاضیات مهندسی پیشرفته اروین کروین سیک ترجمه حسین فرمان ۸۵-----> 5000 مجموعه سوالات ارشد مسعود نیکوکار -۸۹-۴۰۰۰ ----> 3000 سیستم عامل استالینگز ترجمه پدرام -۸۹-۸۴۰۰---->7000 مهندسی نرم افزار سعید پارسا ۸۸-۸۵۰۰ ---->7000 آمار و احتمال مقدماتی جواد بهبودیان -۸۶---->2000 برنامه نویسی به زبان C مهندسی جعفر نژاد قمی -۸۹ -۱۱۰۰۰ ---->10000 هوش مصنوعی راسل سعید راحتی -۸۹-۱۱۰۰۰ ---->10000 محاسبات عددی محمد تقی درویش ۸۹-۶۸۰۰ ---->5000 برنامه نویسی PHP عین اله قمی ۸۹-۱۲۰۰۰ ---->11000 جاوا اسکریپت غلامرضا رحیمی ۸۵-۳۵۰۰ سوالات مهندسی کامپیوتر راهیان ارشد حمید رضا مطهری نژاد - ۸۷-۸۵۰۰ ---->7000 طراحی دیجیتال موریس مانو سپید نام ۸۹-۷۵۰۰-۷۰۰۰ |
یه سری کتاب برای فروش با قیمت مناسب - H.Mohammadi - 07 مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۵ ق.ظ
خودم کتاب ۶۰۰ مسئله قدسی رو میخام.یا فروش یا تعویض. |
یه سری کتاب برای فروش با قیمت مناسب - H.Mohammadi - 27 مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۶ ب.ظ
کسی نخواست!!؟ |