انتخاب واحد یه ترم اولی - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب واحد یه ترم اولی - afsooooon - 30 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان ارشدی سوالی داشتم از خدمتتون من ترم اول تهران جنوب میخونم به نظرتون انتخاب واحد چی بردارم ؟ راستش گیج شدم درباره تمرکز ها دنبال تمرکزی هستم ک بشه راحت تر راجع بهش پایان نامه و مقاله نوشت و تو دکترا پذیرشش بیشتر باشه... به نظرتو تمرکز مدیریت داده بهتر یا تمرکز سیستم ؟؟؟ |
انتخاب واحد یه ترم اولی - edward71 - 30 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ب.ظ)afsooooon نوشته شده توسط: سلام دوستان ارشدی سوالی داشتم از خدمتتوننگفتید چه رشته ای و چه گرایشی می خونید |
RE: انتخاب واحد یه ترم اولی - afsooooon - 30 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ب.ظ)afsooooon نوشته شده توسط: سلام دوستان ارشدی سوالی داشتم از خدمتتوننگفتید چه رشته ای و چه گرایشی می خونید بله عذر میخوام فراموش کردم مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار |
RE: انتخاب واحد یه ترم اولی - snskn - 30 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ)afsooooon نوشته شده توسط:به نظر من داده بهتره(30 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ب.ظ)afsooooon نوشته شده توسط: سلام دوستان ارشدی سوالی داشتم از خدمتتوننگفتید چه رشته ای و چه گرایشی می خونید |
RE: انتخاب واحد یه ترم اولی - afsooooon - 01 مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۸ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:ممنون از لطفتون(30 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ)afsooooon نوشته شده توسط:به نظر من داده بهتره(30 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ب.ظ)afsooooon نوشته شده توسط: سلام دوستان ارشدی سوالی داشتم از خدمتتوننگفتید چه رشته ای و چه گرایشی می خونید |
RE: انتخاب واحد یه ترم اولی - tanha2000 - 12 آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ق.ظ
سلام من تکمیل ظرفیت ارشد غیرانتفاعی قبول شدم نرم افزار میخوام برم میگن شروع ترم از همین الانه به نظرتون میرسم درس ها رو برسونم میخوام سیستم تصمیم یار و الگوریتم موازی و سیستم توزیع شده بر دارم به نظرتون خوبه؟ درس ها چطورین تئوری اند یا نه سخته و امکان رسوندنم نیست؟ ممنون میشم کمکم کنید |
RE: انتخاب واحد یه ترم اولی - soosoo - 12 آبان ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ
سلام من هم این سوال رو دارم کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟ |
انتخاب واحد یه ترم اولی - yayarety - 12 آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ
می رسونید انشا الله. اونقدرها هم سخت نمی گیرن که نشه رسوند |