انفورماتیک پزشکی چیست و چرا ؟ - نسخهی قابل چاپ |
انفورماتیک پزشکی چیست و چرا ؟ - sajjad1372 - 23 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۳ ب.ظ
با سلام و درود خدمت شما من دانش اموخته ی رشته ی کامپیوتر گرایش نرم افزار از دانشگاه صنعتی سجاد ورودی سال ۱۳۹۱ می باشم و قصد دارم درباره انتخاب خودم در ارتباط با رشته انفورماتیک پزشکی کمک بجویم اگر امکانش هست به یکسری از سوالات من پاسخ بدهید یک سری اطلاعات درباره این رشته , و بازار کار و دانشگاه و دروس اطلاعات پیدا کردم اما این اطلاعات ناقص هستند اگر امکانش وجود دارد به من بگویید که ۱- دقیقا این رشته در حوزه آی تی و پزشکی چه نقشی دارد ۲- برای بازار کار این رشته چه تضمینی وجود دارد ۳- ایا بعد از فارغ التحصیلی امکان یافتن شغل هست ؟ ۴- برای ادامه تحصیل در کشورهای دیگه چطور ؟ ۵- با فارغ التحصیل شدن در این رشته چه توانایی هایی یک فرد دانش آموخته دارد ؟ ۶- با چه رتبه ای قبول میشوم ؟ ۷- چه دروسی باید خوند ؟ ۸- امتحان ارشد این رشته کی هست و چقدر وقت دارم ۹- برای مشاوره و کنکور آزمایشی و .... کجا برم خوبه در مشهد ؟ حالا موندم کلاس کنکور و کنکور آزمایشی شرکت کنم یا نه توی مشهد دی سیستم سنا سینا این ۳ موسسه پیدا کردم نظر اساتید چیست یا کلا بچسبم به کنکور سالهای قبل با تشکر |
انفورماتیک پزشکی چیست و چرا ؟ - agwdt2012 - 05 بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ
سوالاتون زیادن ولی تا جایی که بتونم جواب میدم ۱:نقش هاش زیاده ولی یک نمونه اش سیستم ehr یا همون سیستم پرونده الکتریک که الان تو دنیا بورسه و یا بیگ دیتا در حوزه پزشکی و یا استفاده از داده کاوی برای استخراج الگوها از پایگاه داده های پزشکی و..... ۲/والله برای هیچ رشته ای در ایران بجز پزشکی تضمینی وجود نداره ول حداقل این رشته اینه که میتونید یکسال طرح برید و بتونید از همون طریق جذب بشید. ۳/بستگی به توانایی و مهارت خودتون داره. ۴/خیلی اسم این رشته بزرگه و برای اپلای هم انور خیلی خواستار داره. ۵/خودم هنوز ترم ۲ هستم این سوال رو باید دوستان فارغ التحصیل جواب بدن. ۶/امسال فقط ۳۳ نفر روزانه میگرفت. ۷/در منابع وزارت بهداشت اورده شده اند.تست های سالهای قبلش رو بررسی کنید و مطابق اون در کتب مطالعه کنید. ۸/امسال تیرماه برگزار میشه. ۹/من بشخصه نرفتم جایی ولی بیشتر توصیه ام روی اینه self-study کار کنید.(سینا تخصصی تره در انفورماتیک پزشکی) و اینکه در کنکور وزارت بهداشت زبان ی برگ برنده س سعی کنید روی زبان خوب کار کنید. |
RE: انفورماتیک پزشکی چیست و چرا ؟ - sajjad1372 - 05 بهمن ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)agwdt2012 نوشته شده توسط: سوالاتون زیادن ولی تا جایی که بتونم جواب میدم خیلی ممنونم |