اهدای کتاب های ارشد به اعضای مانشت - نسخهی قابل چاپ |
اهدای کتاب های ارشد به اعضای مانشت - A.....Z - 19 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ق.ظ
سلام دوستان کتابها هرجایی که بخواهید پست میشه و فقط هزینه ی ارسال پستی با شماست. (رشته شما برای کنکور ۹۶؟اهل کجایید؟پست پیشتاز یا معمولی؟) لطفا پیام خصوصی بفرستید. ۱-نظریه زبانها و ماشینها پیتر لینز انتشارات نص چاپ ۹۱----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۲-ریاضیات گسسته ترکیباتی گریمالدی فاطمی ویرایش سوم ۳جلد:----------------------------------------------------------->اهدا کردم جلد اول چاپ ۹۲ جلد دوم چاپ ۹۲ جلد سوم چاپ ۹۱ پاسخ تشریحی گریمالدی ویرایش سوم فاطمی چاپ ۹۰ ۳-CLRS ویرایش سوم انتشارات نص دوجلد:----------------------------------------------------------->اهدا کردم جلد اول چاپ ۸۹ جلد دوم چاپ ۹۰ تشریح کامل تمرین های CLRS چاپ ۸۹ بهار ۴-بانک سوالات مهندسی کامپیوتر انتشارات نصیر :----------------------------------------------------------->اهدا کردم جلد اول ۸۱ تا ۸۹ چاپ ۹۲ جلد دوم ۹۰ تا ۹۲ چاپ ۹۲ ۵-طراحی الگوریتم مدرسان شریف(سیمی)چاپ ۹۲----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۶-تحلیل مدارهای الکتریکی (۱) مدرسان شریف چاپ ۹۲----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۷-زبان تخصصی ویژه مهندسی کامپیوتر و آی تی و علوم کامپیوتر مدرسان شریف چاپ ۹۲----------------------------------------->اهدا کردم ۸-بانک سوالات مهندسی کامپیوتر مدرسان شریف:----------------------------------------------------------->اهدا کردم جلد اول ۷۸ تا ۹۲ دفترچه اول چاپ ۹۲ جلد دوم ۸۱ تا ۹۲ دفترچه دوم چاپ ۹۲ ۹-داده ساختار ها و مبانی الگوریتم ها قدسی چاپ ۹۳----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۰-تست ۶۰۰ مساله قدسی چاپ ۹۲ -------------------------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۱-نظریه زبانها و ماشین ها فردین شاپوری چاپ ۹۲----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۲-بانک سوالات تالیفی و آزمون ساختمان گسسته نارنجی چاپ ۹۳-------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۳-آمار و احتمال مهندسی پارسه چاپ ۹۲------------------------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۴-هوش مصنوعی پارسه حمید رضا طارمیان چاپ ۹۲----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۵-سیستم عامل حقیقت چاپ ۹۳----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۶-محاسبات عددی پوران چاپ ۹۴----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۷-طراحی الگوریتم پوران چاپ ۹۴ ------------------------------------------------------------------------>اهدا کردم ۱۸-ساختمان گسسته پوران چاپ ۹۴----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۱۹-معماری کامپیوتر پوران چاپ ۹۳----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۲۰-ساختمان داده پوران چاپ ۹۴ --------------------------------------------------------------------->اهدا کردم ۲۱-بانک سوالات آی تی پوران ۸۳ تا ۹۴ چاپ ۹۴----------------------------------------------------------->اهدا کردم ۲۲-بانک سوالات مهندسی کامپیوتر پوران ۸۵ تا ۹۴ چاپ ۹۴ --------------------------------------------------------->اهدا کردم با آرزوی توفیق و سربلندی برای شما. |
اهدای کتاب های ارشد به اعضای مانشت - niu7475 - 19 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۲۶ ب.ظ
خصوصیتونو چک کنین لطفا |
اهدای کتاب های ارشد به اعضای مانشت - com91 - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب.ظ
سلام من کتابای پارسه وسیستم عامل رو میخوام چطوری ازتون بگیرم؟ |
اهدای کتاب های ارشد به اعضای مانشت - خانه سبز - ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳ ب.ظ
با سلام و تبریک بنده از دانشجویان کارشناسی ارشد می باشم و کتاب ها رو برای مصرف شخصی نمی خوام اگر ۴-۳ کتاب ذیل را هنوز دارین برای یک خانم که اطلاع دارم مشکل مالی دارن و ابرومند امسال کنکور دارن می خواستم.(خصوصی اطلاع بدین) کتاب امار و احتمال پارسه- الگوریتم ۶۰۰ تست دکتر قدسی-الگوریتم پوران-ساختمان پارسه یا پوران CLRS ویرایش سوم انتشارات نص دوجلد: جلد اول چاپ ۸۹ جلد دوم چاپ ۹۰ تشریح کامل تمرین های CLRS چاپ ۸۹ بهار |
اهدای کتاب های ارشد به اعضای مانشت - com91 - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۴ ب.ظ
سلام من کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت رو میخوام نمیدونم چجوری ازتون بگیرم |
اهدای کتاب های ارشد به اعضای مانشت - niu7475 - 24 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۱ ق.ظ
لطفا خصوصیتونو چک کنین |