جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - نسخهی قابل چاپ |
جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - f kh - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ
بچه ها من انتخاب ۲۶ ام رو قبول شدم نمیشه با انتخاب ۳۰ ام جابجا کرد؟ کسی نیس بخواد ای تی رازی رو با شهید مدنی جابجا کنه؟ |
RE: جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - antimonafeg - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ)f kh نوشته شده توسط: بچه ها من انتخاب ۲۶ ام رو قبول شدم نمیشه با انتخاب ۳۰ ام جابجا کرد؟سنجش که گفته هر گونه نقل و انتقال و جابه جایی ممنوع هست |
RE: جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - f kh - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۹ ب.ظ)antimonafeg نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ)f kh نوشته شده توسط: بچه ها من انتخاب ۲۶ ام رو قبول شدم نمیشه با انتخاب ۳۰ ام جابجا کرد؟سنجش که گفته هر گونه نقل و انتقال و جابه جایی ممنوع هست مرسی از جوابتون.بنظرتون این دو دانشگاه خیلی فرقشونه از لحاظ سطح علمی؟البته رازی ای تی گرایش چندرسانه ایه |
RE: جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - antimonafeg - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۵۵ ب.ظ)f kh نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۹ ب.ظ)antimonafeg نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ)f kh نوشته شده توسط: بچه ها من انتخاب ۲۶ ام رو قبول شدم نمیشه با انتخاب ۳۰ ام جابجا کرد؟سنجش که گفته هر گونه نقل و انتقال و جابه جایی ممنوع هست نه . دو تادانشگاه تویه رنجی هستن . باز اگه دانشگاه تبریز بود کلی فرق میکرد . اما رازی با شهید مدنی یکیه |
جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - nazila_asl - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ق.ظ
اهل کجاهستین؟ |
RE: جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - ستاره ی صبح - ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ
برید توی خود سایت سنجش در خواست بدید چرا قابل جابجایی هس ولی احتمالا می شید نیمه دوم یعنی از بهمن باید شروع کنید |
RE: جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - sara27 - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ ق.ظ
رازی کرمانشاه ۱۰۰ درصد بهتره. مدنی اذربایجان در حد دانشگاه درجه ۳ - ۴ هست. رازی استادای خوبی هست. ولی چون شهرستان هست خیلی توی بورس نیست |
جابجایی انتخاب ۲۶ ام با ۳۰ ام - f kh - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۷ ب.ظ
از لحاظ فاصله هر دوتاش یکین.فقط سطح علمیشون برام مهم بود.که اونم مثل اینکه امکان جابجایی فقط با الویت بعدی هس اما بین این دو تا انتخاب من ۴ تا فاصلس متاسفانه!!!!!!! |