تالار گفتمان مانشت
رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - نسخه‌ی قابل چاپ

رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - azamcheraghi - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۱۲ ب.ظ

سلام. من روزانه الزهرا رو قبل از فردوسی و شیراز و صنعتی شیراز زدم. و تو نتیجه اولیه من الزهرا قبول شدم وو الان توی نتایج نهایی توی فردوسی و شیراز و صنعتی شیراز هم قبول شدم. باید چکار کنم اگر بخام برم فردوسی یا شیراز؟ امروز ثبت نام اینترنتی الزهراس. وای خدا..............
من الان باید ثبت نام کنم یا برم کجااااااااااااا درخواست بدم برا فردوسی یا شیراز؟درکل میذارن بری دانشگاهی که توی اولویت های پایینتره ؟
تو رو خدا اگر کسی چیزی میدوه به من بگه

رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - Ametrine - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۳ ب.ظ

سلام

کنکور پارسال توی سیستم پاسخگویی یه قسمت گذاشته بودن برای افرادی که در انتخاب اولویت هاشون اشتباه کردن.
مثلا اگه محل قبولی از محل زندگی فاصله زیادی داشت میتونستی درخواست بدی به اولویت قبولی بعدیت (اولویت مجاز شده بعدی) که به محل زندگیت نزدیکتر هست ...

نمیدونم امسال هم چنین امکانی وجود داره یا نه.
اگه وجود داره که باید درخواست رو ثبت کنید و توی قبولی اول ثبت نام کنید تا نتیجه ی درخواست از طرف سنجش اعلام بشه ...

رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - azamcheraghi - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۳ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:  سلام

کنکور پارسال توی سیستم پاسخگویی یه قسمت گذاشته بودن برای افرادی که در انتخاب اولویت هاشون اشتباه کردن.
مثلا اگه محل قبولی از محل زندگی فاصله زیادی داشت میتونستی درخواست بدی به اولویت بعدیت که به محل زندگیت نزدیکتر هست ...

اگه وجود داره که باید درخواست رو ثبت کنید و توی قبولی اول ثبت نام کنید تا نتیجه ی درخواست از طرف سنجش اعلام بشه ...
یعنی من الان الزهرا رو ثبت نام کنم و بعد برای شیراز درخواست بدم توی سازمان سنجش؟درسته؟؟؟؟

RE: رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - Ametrine - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۳۲ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط:  یعنی من الان الزهرا رو ثبت نام کنم و بعد برای شیراز درخواست بدم توی سازمان سنجش؟درسته؟؟؟؟
بله!
البته یکی از دوستان یه نکته ای رو گفته بودن توی یکی از تاپیک ها
ظاهراً فقط اولویت بعدی رو میشه درخواست داد، نه بعدی ها رو!

رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - azamcheraghi - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۳۴ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۳۲ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط:  یعنی من الان الزهرا رو ثبت نام کنم و بعد برای شیراز درخواست بدم توی سازمان سنجش؟درسته؟؟؟؟
بله!
مرسی

RE: رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - moh@mm@d - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۶ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۳۲ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط:  یعنی من الان الزهرا رو ثبت نام کنم و بعد برای شیراز درخواست بدم توی سازمان سنجش؟درسته؟؟؟؟
بله!

اینکه میگین اولویت بعدی منظورتون اولین کدرشته ی مجاز شده بعد از همین کدرشته ایه که قبول شدیم؟

رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - azamcheraghi - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۳ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:  سلام

مثلا اگه محل قبولی از محل زندگی فاصله زیادی داشت میتونستی درخواست بدی به اولویت بعدیت که به محل زندگیت نزدیکتر هست ...

امسالم این گزینه هست.

RE: رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - Ametrine - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۲ ق.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۶ ب.ظ)moh@mm@d نوشته شده توسط:  اینکه میگین اولویت بعدی منظورتون اولین کدرشته ی مجاز شده بعد از همین کدرشته ایه که قبول شدیم؟
بله، منظورم همین هست.

RE: رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - maliherfan - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ ب.ظ

سلام بچه ها فقط اولویت بعدی می شه یا اولویت های بعدی ؟

RE: رفتن به اولویت های بعدی قبول شده - talash - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ ب.ظ)maliherfan نوشته شده توسط:  سلام بچه ها فقط اولویت بعدی می شه یا اولویت های بعدی ؟

دقیقا منم همین سوال رو دارم.یکی که انجام داده جواب بده لطفا