روزانه کاشان نرم افزار رتبه ۷۵۰ ,,, در مورد خابگاه و اینکه ارزش داره برم اونجا - نسخهی قابل چاپ |
روزانه کاشان نرم افزار رتبه ۷۵۰ ,,, در مورد خابگاه و اینکه ارزش داره برم اونجا - ژنرال داگلاس - ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ق.ظ
سلام به همه من روزانه کاشان قبول شدم ... خیلی نگرانم ...کسی هست با دانشگاه کاشان آشنا باشه سطح اساتیدش و کیفیت خابگاهش و امکانات دانشگاه و خود شهرش .. به نظرتون از مشهد اونقدر می ارزه برم یا منتظر آزاد باشم ممنون |
RE: روزانه کاشان نرم افزار رتبه ۷۵۰ ,,, در مورد خابگاه و اینکه ارزش داره برم اونجا - parizadgh - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ق.ظ)ژنرال داگلاس نوشته شده توسط: سلام به همه سلام.تبریک میگم میشه کارنامه یا درصد هاتون را بزارین.من خیلی نیاز دارم ممنون میشم |
RE: روزانه کاشان نرم افزار رتبه ۷۵۰ ,,, در مورد خابگاه و اینکه ارزش داره برم اونجا - αɾια - ۱۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ق.ظ)ژنرال داگلاس نوشته شده توسط: سلام به همه به نظرم آزاد مشهد بهتر باشه |
RE: روزانه کاشان نرم افزار رتبه ۷۵۰ ,,, در مورد خابگاه و اینکه ارزش داره برم اونجا - naghmeh70 - 03 مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ق.ظ)ژنرال داگلاس نوشته شده توسط: سلام به همهلطفا درصد های خودتونم اعلام بفرمایید. |
روزانه کاشان نرم افزار رتبه ۷۵۰ ,,, در مورد خابگاه و اینکه ارزش داره برم اونجا - جسی - ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ق.ظ
عزیزم دانشگاه کاشان در سطح خوبیه من خودم اهل کاشانم مردمشم مهربونن نگران نباش ممکنه کارنامتو بذاری؟رتبت ۷۵۰ شده؟ |
RE: روزانه کاشان نرم افزار رتبه ۷۵۰ ,,, در مورد خابگاه و اینکه ارزش داره برم اونجا - جسی - ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۶ ب.ظ
بچه ها کسی نظری راجع به این نداره؟ با ۷۵۰ میشه روزانه دانشگاه کاشان قبول شد امسالم؟ |