فروش کتاب های کنکور با قیمت خیلییییی مناسب - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب های کنکور با قیمت خیلییییی مناسب - signal+ - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان خدا رو شکر امسال ارشد قبول شدم و تصمیم دارم کتابام رو بفروشم لیست شون کردم هر کی چندتا بخره کتاب هوش راهیان ۹۳ هم بهش اشانتین میدم الگوریتم پوران-چاپ ۹۴-قیمت = ۱۸۰۰۰/فروخته شد ساختمان داده پوران-چاپ ۹۴-قیمت=۱۷۰۰۰ معماری پوران-چاپ۹۴-قیمت=۱۷۰۰۰ ۶۰۰ مساله دکتر قدسی- قیمت=۱۲۰۰۰/فروخته شد مدار الکتریکی پوران-چاپ ۹۴-قیمت=۱۴۰۰۰/فروخته شد کتاب گرامر دکتر زارع-قیمت ۲۰۰۰/فروخته شد آمار پارسه-چاپ ۹۲- قیمت=۲۵۰۰۰/فروخته شد سیستم عامل پارسه-چاپ ۸۹- قیمت=۱۰۰۰/فروخته شد گسسته پوران-چاپ ۹۴-قیمت= ۱۵۰۰۰ ۴ جلد گریمالدی - قیمت= ۱۶۰۰۰ / فروخته شد مجموعه سوالات دروس تخصصی از ۸۱ تا ۹۳ انتشارات مدرسان شریف- قیمت ۱۲۰۰۰ مجموعه سوالات دروس مشترک کامپیوتر از ۷۸ تا ۹۳ قیمت= ۱۳۰۰۰ نظریه زبان فردین شاپوری- قیمت= ۱۸۰۰۰/فروخته شد گسسته نارنجی چاپ ۹۴- قیمت=۱۰۰۰۰/فروخته شد vlsi مدرسان شریف-چاپ ۹۲- قیمت ۱۰۰۰ طراحی الگوریتم پوران-چاپ ۹۲-قیمت=۸۰۰۰ ساختمان داده مقسمی-چاپ ۹۲- قیمت ۱۰۰۰۰ سسیتم عامل پوران- چاپ ۹۱- قیمت ۷۰۰۰ معماری پوران- چاپ ۹۰- قیمت=۴۰۰۰ گسسته پوران چاپ ۹۰- قیمت=۴۰۰۰ ساختمان داده پوران-چاپ ۹۰- قیمت ۴۰۰۰ محاسبات پوران-چاپ ۹۰- قیمت=۳۰۰۰ پیام خصوصی رو چک میکنم زود ب زود در صورت تمایل پیام بدید |
فروش کتاب های کنکور با قیمت خیلییییی مناسب - niu7475 - 17 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۳ ب.ظ
سلام چطور میتونم چندتا کتاب رو ک میخوام بخرم ازتون؟ |
RE: فروش کتاب های کنکور با قیمت خیلییییی مناسب - signal+ - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۳ ب.ظ)niu7475 نوشته شده توسط: سلام چطور میتونم چندتا کتاب رو ک میخوام بخرم ازتون؟بله چرا ک نه پیام خصوصی براتون ارسال شد |
فروش کتاب های کنکور با قیمت خیلییییی مناسب - com91 - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ
سلام من کتابای پارسه و گرامر زبان رو میخوام چطوری ازتون بخرم؟ |
RE: فروش کتاب های کنکور با قیمت خیلییییی مناسب - signal+ - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ)com91 نوشته شده توسط: سلام سلام دوست خوبم شماره تلفن و نحوه ارسال رو بهتون پیام خصوصی کردم |