|
|
کتاب های کنکور ارشد آی تی - نسخهی قابل چاپ |
|
کتاب های کنکور ارشد آی تی - amh1366 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ
با سلام دوستان کل مجموعه کتابهای کنکور رشته آی تی رو به صورت یک جا میفروشم. کتابها تمیز و اکثرا بدون خط خوردگی و نوشته هستند. قیمت هرکدام رو ۳۰ درصد کمتر از قیمت پشت جلد کتاب در نظر گرفتم که فکر میکنم مناسب باشه...کتاب های پوران چاپ ۹۴ هستند. هزینه ارسال هم به عهده خریدار خواهد بود. لیست کتابها: کتاب مهندسی نرم افزار پارسه کتاب شبکه پارسه چاپ ۹۱) کتاب پایگاه داده پارسه کتاب سیستم عامل پارسه ------------------------------ کتاب پایگاه داده مقسمی کتاب ساختمان داده مقسمی کتاب سیستم عامل مقسمی ------------------------------ کتاب ساختمان داده پوران کتاب ساختمان گسسته پوران ------------------------------ کتاب طراحی الگوریتم راهیان ارشد کتاب هوش مصنوعی راهیان ارشد کتاب معماری کامپیوتر راهیان ارشد ------------------------------ کتاب ۶۰۰ مسئله دکتر قدسی کتاب کنکور ارشد آی تی از سال ۸۶ تا ۹۴ انتشارات پوران |
|
کتاب های کنکور ارشد آی تی - نارینا - ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ب.ظ
سلام من کتاب گسسته پوران ۶۰۰ مساله قدسی رو میخواستم امکانش هست که فقط این دو تا رو بفروشین؟ ارتباط با تلگرام @Ro1Arshad |
RE: کتاب های کنکور ارشد آی تی - bf92149026 - 22 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۸ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ)amh1366 نوشته شده توسط: با سلام دوستان من کتاب سیستم عامل پارسه رو میخوام اگر ممکنه به ای دی من پیام بدین در تلگرام @AzadGh95 و ایمیلم azad201043@yahoo |
|
کتاب های کنکور ارشد آی تی - m.ahmadi1600@gmail.com - 12 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۲ ق.ظ
سلام خسته نباشید من حاضرم کل مجموعه رو بخرم اگه هنوزم مایلید بفروشین با من تماس بگیرید. ممنونم ۰۹۱۵۰۷۴۱۹۲۳ |