دانشگاه علم و فرهنگ - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه علم و فرهنگ - Paraande - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان. من نرم افزار دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ قبول شدم و به این دانشگاه زنگ زدم گفتن حداقل ۸ و حداکثر ۱۲ واحد هر ترم ارائه میکنیم. همچنین گفتن که اینجا معمولا ترمی ۹ واحد به شما میدن. حالا سوالم اینه که: ۱- این ۹ واحد تقریبا چند روز در هفته میشه؟ و روزهای اول هفته هست یا آخر؟ ۲-آیا اخذ مدرک ارشد ازین دانشگاه مانعی برای گرفتن دکترا ایجاد میکنه؟ یعنی شانس قبولی دکترا رو از دست میدم؟ ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن یا روند این دانشگاه رو میشناسند راهنمایی کنند. |
دانشگاه علم و فرهنگ - bfrienda - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۰ ب.ظ
چه جالب منم علم و فرهنگ نرم افزار قبول شدم. راستش من با پرس جوها و تحقیقاتی که کردم برای دکترا کلا دو راه داری ۱- دانشگاه معتبر درس خونده باشی ۲-رزومه قوی داشته باشی مخصوصا از جنبه پژوهشی و ارائه مقاله. برای ما که حالت اول نیست دیگه پس باید سعی کنید تو این مدت ارشد تعدادی ۲ به بالا مقاله ISI داشته باشی(راستش به نظرم خیلی مشکله) البته برای من که شاغلم خیلی مشکله شما شاید وقت کافی داشته باشی. |
دانشگاه علم و فرهنگ - samira65 - 19 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ق.ظ
سلام .تبریک میگم به هردوتون....میشه بگین رتبتون چند بوده؟؟؟/ |
RE: دانشگاه علم و فرهنگ - Paraande - 30 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۰ ب.ظ)bfrienda نوشته شده توسط: چه جالب ممنون از پاسختون. من که امسال نرفتم علم و فرهنگ رو ایشالله امسال دوباره کنکور شرکت میکنم. (۱۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ق.ظ)samira65 نوشته شده توسط: سلام .تبریک میگم به هردوتون....میشه بگین رتبتون چند بوده؟؟؟/ سلام . رتبه ام ۹۰۰ و خرده ای بود. |