تالار گفتمان مانشت
۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - نسخه‌ی قابل چاپ

۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - mhdkvn - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۵ ب.ظ

سلام
یه اتفاق باور نکردنی برای من، با رتبه ۲۱۸ شهید بهشتی قبول شدم!!! خدایا شکرBig GrinBig GrinBig Grin
خیلی خوشحال میشم همکلاسی ها رو بشناسمRolleyesRolleyes
نکته جالب اینه که تو انتخاب چهارمم قبول شدم!

RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - thxli - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ

به نظرم این اتفاق که شما رو متعجب کرده بیشتر به خاطر شهریه ی نجومی نوبت دوم شهید بهشتی بوده.
مبارکتون باشه و موفق باشید. Smile

RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - mhdkvn - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ)thxli نوشته شده توسط:  به نظرم این اتفاق که شما رو متعجب کرده بیشتر به خاطر شهریه ی نجومی نوبت دوم شهید بهشتی بوده.
مبارکتون باشه و موفق باشید. Smile

راستش موقع انتخاب رشته نمیدونستم که شهریه نوبت دوم شهید بهشتی بالاتر از بقیه دانشگاه هاست!!! تازه فهمیدم ولی هنوز نفهمیدم هزینه ش حدودا هر ترم چقدر در میاد. البته اگه حول حوش ۲ تا ۳ میلیون در بیاد بازم خوبه ولی اگه بیشتر بشه یه خورده کارم سخت میشه. شما میدونین شهریه ش حدودا ترمی چقدر میشه؟ وام میدن؟ قسطی میگیرن؟

RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - salehi0026 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸ ق.ظ

سلام همکلاسیBig Grin

RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - mhdkvn - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸ ق.ظ)salehi0026 نوشته شده توسط:  سلام همکلاسیBig Grin
سلام بر شما خانم صالحی، امیدوارم دوسال خوبی رو داشته باشیمSmile

RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - darush12 - 12 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۵ ب.ظ)mhdkvn نوشته شده توسط:  سلام
یه اتفاق باور نکردنی برای من، با رتبه ۲۱۸ شهید بهشتی قبول شدم!!! خدایا شکرBig GrinBig GrinBig Grin
خیلی خوشحال میشم همکلاسی ها رو بشناسمRolleyesRolleyes
نکته جالب اینه که تو انتخاب چهارمم قبول شدم!

تبریک؛ موفق باشید