![]() |
۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - نسخهی قابل چاپ |
۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - mhdkvn - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۵ ب.ظ
سلام یه اتفاق باور نکردنی برای من، با رتبه ۲۱۸ شهید بهشتی قبول شدم!!! خدایا شکر ![]() ![]() ![]() خیلی خوشحال میشم همکلاسی ها رو بشناسم ![]() ![]() نکته جالب اینه که تو انتخاب چهارمم قبول شدم! |
RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - thxli - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ
به نظرم این اتفاق که شما رو متعجب کرده بیشتر به خاطر شهریه ی نجومی نوبت دوم شهید بهشتی بوده. مبارکتون باشه و موفق باشید. ![]() |
RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - mhdkvn - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ)thxli نوشته شده توسط: به نظرم این اتفاق که شما رو متعجب کرده بیشتر به خاطر شهریه ی نجومی نوبت دوم شهید بهشتی بوده. راستش موقع انتخاب رشته نمیدونستم که شهریه نوبت دوم شهید بهشتی بالاتر از بقیه دانشگاه هاست!!! تازه فهمیدم ولی هنوز نفهمیدم هزینه ش حدودا هر ترم چقدر در میاد. البته اگه حول حوش ۲ تا ۳ میلیون در بیاد بازم خوبه ولی اگه بیشتر بشه یه خورده کارم سخت میشه. شما میدونین شهریه ش حدودا ترمی چقدر میشه؟ وام میدن؟ قسطی میگیرن؟ |
RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - salehi0026 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸ ق.ظ
سلام همکلاسی ![]() |
RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - mhdkvn - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸ ق.ظ)salehi0026 نوشته شده توسط: سلام همکلاسیسلام بر شما خانم صالحی، امیدوارم دوسال خوبی رو داشته باشیم ![]() |
RE: ۲۱۸ آی تی، سیستم های چند رسانه ای، شهید بهشتی تهران، نوبت دوم - darush12 - 12 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۵ ب.ظ)mhdkvn نوشته شده توسط: سلام تبریک؛ موفق باشید |