۳۳۱ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۳۳۱ هوش - mohsen796 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ
سلام ۳۳۱ هوش .روزانه اصفهان |
۳۳۱ هوش - elsa kazemi - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ ب.ظ
مبارک باشه |
۳۳۱ هوش - rezaaaaa - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ
هم کلاسی هستیم. فکر کنم بدبخت میشیم با درسا تو اصفهان ... از کدوم شهر هستین شما؟ |
RE: 331 هوش - amirph - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ب.ظ
موفق باشی هم دانشگاهی |
۳۳۱ هوش - majids5 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ
دم بچه های اصفهان گرمه |
RE: 331 هوش - mohsen796 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ)rezaaaaa نوشته شده توسط: هم کلاسی هستیم.من از خود اصفهانم |
۳۳۱ هوش - elsa kazemi - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ب.ظ
چرا بدبخت میشیم با درسا تو اصفهان؟!!!!! |
RE: 331 هوش - elnaz91 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۰۹ ب.ظ
تبریک می گم همکلاسی |
۳۳۱ هوش - mohsen796 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ ب.ظ)elsa kazemi نوشته شده توسط: مبارک باشه (۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ب.ظ)amirph نوشته شده توسط: موفق باشی هم دانشگاهی (۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ)majids5 نوشته شده توسط: دم بچه های اصفهان گرمه (۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۰۹ ب.ظ)elnaz91 نوشته شده توسط: تبریک می گم همکلاسیسلام خیلی ممنون از همگی |
RE: 331 هوش - darush12 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ)mohsen796 نوشته شده توسط: سلام موفق باشید |
RE: 331 هوش - rezaaaaa - 13 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ب.ظ)elsa kazemi نوشته شده توسط: چرا بدبخت میشیم با درسا تو اصفهان؟!!!!! سخت میگیرن خب من یه نفر از خوارزمی کمتر بودم واقعا بد شانسی آوردم.... شما از کدوم شهر هستید؟ |
RE: 331 هوش - amirph - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ)rezaaaaa نوشته شده توسط:اشکال نداره منم دو نفر از خوارزمی کمتر بودم اولش ناراحت شدم ولی فک میکنم سرنوشته دیگه(11 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ب.ظ)elsa kazemi نوشته شده توسط: چرا بدبخت میشیم با درسا تو اصفهان؟!!!!! |
RE: 331 هوش - elsa kazemi - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۶ ب.ظ
من خوارزمی هم قبول شدم. بعد اصفهان زده بودمش ولی راضیم. اصفهانی هستم. دوستان یه گروه تو تلگرام زدیم واسه بچه های هوش اصفهان دوست داشتین بگین تا لینک بدم |
RE: 331 هوش - rezaaaaa - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۶ ب.ظ)elsa kazemi نوشته شده توسط: من خوارزمی هم قبول شدم. بعد اصفهان زده بودمش ولی راضیم. آره فکر خوبیه گروه |