اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 06 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ق.ظ
کتاب ها اهدا شد سلام دوستان ، یک سری کتاب به من رسیده که یکی از دوستان بنده سال ۹۳ باهاشون کنکور معماری داد رفت دانشگاه تهران بعد به دوست دیگری رسید و با همونا سال ۹۴ رفت امیرکبیر و امسال هم بنده باهاشون کنکور ۹۵ رو دادم و به امید خدا دارم میرم شریف این میراث گرانقدر رو دلم نیومد که بیکار بذارم و دلم میخواد به دست کسی برسونمشون که نیاز داره حالا بسته به تعداد کسانی که میخوان شاید هم به چند نفر برسه کسانی که نیاز دارن بگن تا ببینیم چجوری میشه هماهنگ کرد راستی اینم بگم من تهرانم ولی اگه دوستان تهران نبودن میتونیم هماهنگ کنیم هزینه پست رو خودشون بدن بفرستم براشون . اینم لیست کتاب ها : ( دیگه معلومه که کتاب ها یکم قدیمین و مال ۹۲ هستن بیشترشون ) ریاضی : آمار و احتمال : پارسه ریاضی مهندسی : پارسه و کتاب مسعود نیکوکار و جزوه پارسه ساختمان گسسته : پارسه و پوران محاسبات : راهیان ارشد و پوران دروس مشترک : ساختمان داده - پوران نظریه - راهیان ارشد ، پوران معماری - پوران و پارسه مدار منطقی - مدرسان ، پوران سیستم عامل - پارسه دروس اختصاصی معماری : وی ال اس آی ( VLSI ) - ( کسی اگه خواست بگیره کتاب مدرسان بگیره حرف نداره من ندارم متاسفانه کتاب رو ) انتقال داده - مدرسان و راهیان ارشد مدارهای الکتریکی - پوران |
اهدای کتاب های ارشد معماری - mammadss - 06 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۱ ق.ظ
سلام.میشه بفرمایید واسه دروس vlsi و الک دیجیتال و انتقال داده منابعتون چی بوده?فقط منابعو مهرفی کنید تا من از کتابفروشی ها تهیه کنم. |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - kh11 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
سلام به شما تبریک میگم من کتاب سیستم عامل رو با افتخار اگر امکانش باشه تحویل بگیرم برا ارشد ۹۶ آماده میشم منتظر پاسخ هستم سپاس |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ)kh11 نوشته شده توسط: سلام به شما تبریک میگم سلام دوست عزیز ، مرسی ، بله حتما لطفا برای هماهنگی پیغام بدین به من |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - mmm1374 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ق.ظ)alirezazarei28 نوشته شده توسط: سلام دوستان ، یک سری کتاب به من رسیده که یکی از دوستان بنده سال ۹۳ باهاشون کنکور معماری داد رفت دانشگاه تهران بعد به دوست دیگری رسید و با همونا سال ۹۴ رفت امیرکبیر و امسال هم بنده باهاشون کنکور ۹۵ رو دادم و به امید خدا دارم میرم شریف این میراث گرانقدر رو دلم نیومد که بیکار بذارم و دلم میخواد به دست کسی برسونمشون که نیاز داره حالا بسته به تعداد کسانی که میخوان شاید هم به چند نفر برسه کسانی که نیاز دارن بگن تا ببینیم چجوری میشه هماهنگ کردسلام دوست عزیز من معماری ها رو میخوام |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:(06 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ق.ظ)alirezazarei28 نوشته شده توسط: سلام دوستان ، یک سری کتاب به من رسیده که یکی از دوستان بنده سال ۹۳ باهاشون کنکور معماری داد رفت دانشگاه تهران بعد به دوست دیگری رسید و با همونا سال ۹۴ رفت امیرکبیر و امسال هم بنده باهاشون کنکور ۹۵ رو دادم و به امید خدا دارم میرم شریف این میراث گرانقدر رو دلم نیومد که بیکار بذارم و دلم میخواد به دست کسی برسونمشون که نیاز داره حالا بسته به تعداد کسانی که میخوان شاید هم به چند نفر برسه کسانی که نیاز دارن بگن تا ببینیم چجوری میشه هماهنگ کردسلام دوست عزیز سلام حتما برای هماهنگی پیغام بدین لطفا |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - rose naz - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ ب.ظ
سلام اگه ممکنه گسسته و داده و سیستم عامل رو به مم بدید ممنون میشم فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk (۰۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ق.ظ)alirezazarei28 نوشته شده توسط: کتاب ها اهدا شدسلام تبریک میگم اگه لطف کنید و کتاب سیستم عامل و ساختمان داده و مدار منطقی و گسسته رو به من بدید ممنون میشم اخه من هیچ کدوم از کتابهارو ندارم و چون شهرستان هستم امکان تهیه هم نیست (۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ ب.ظ)rose naz نوشته شده توسط: سلام اگه ممکنه گسسته و داده و سیستم عامل رو به مم بدید ممنون میشم فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - com91 - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ
سلام میشه لطف کنین بگین چه کتابایی موندن؟ من شهرستانی هستم و وقعا نیاز دارم به کتاب |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - niu7475 - 17 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ ب.ظ
سلام میشه بگین چ کتابایی هنوز مونده |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ
سلام ، فعلا فقط انتقال داده مونده |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - niu7475 - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ
سلام میتونین کتاب انتقال رو برای من بفرستین.شهرستان هستم |
RE: اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - alirezazarei28 - 18 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
با کمال میل دوست عزیز ، پیام خصوصیتون رو چک کنید |
اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر - fatima73 - 12 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۶ ب.ظ
سلام ممنون از کار ارزنده تون اگه هنوز کتابای آمار و احتمالات، ساختمان گسسته، معماری و نظریه رو دارید ممنون میشم که واسم بفرستید. بازم از کار خدا پسندتون تشکر میکنم امیدوارم موفق باشید safari7313@ |