رتبه ۱۷۴ گرایش ۱و۴ - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۷۴ گرایش ۱و۴ - saeed196 - 23 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۰ ب.ظ
درصدهای من زبان ۰ مشترک ۳۳/۳۳ مبانی۴۸/۸۹ تخصصی ۳۷ معماری ۰ بچه ها بنظرتون شبانه های تهران رو میارم |
RE: رتبه ۱۷۴ گرایش ۱و۴ - Happiness.72 - 24 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۶ ب.ظ
احتمالش هست Sent from my D2403 using Tapatalk |
RE: رتبه ۱۷۴ گرایش ۱و۴ - سارا رجب زاده - ۰۹ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۰ ب.ظ)saeed196 نوشته شده توسط: درصدهای من ظرفیت امسال رو نمیدونم طبق پارسال احتمالا تجارت شبانه خواجه نصیر |
RE: رتبه ۱۷۴ گرایش ۱و۴ - saeed196 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱ ق.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۳ ب.ظ)سارا رجب زاده نوشته شده توسط:(23 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۰ ب.ظ)saeed196 نوشته شده توسط: درصدهای من مرسی خانم رجب زاده امسال ظرفیت کل روزانه و شبانه ۲۴۸ نفر شده که از این تعداد ۱۰۱ نفر برای دانشگاه های: تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، خواجه نصیر ،شهید بهشتی و مدرس می باشد سال ۹۴ همین دانشگاه ها ۱۰۶ نفر می خواستند البته امسال یه کد برای پسرها ایجاد شده ۲۵ نفر میگیره بورسیه دانشگاه امنیت ملی اگر این دانشگاه و دانشگاه الزهرا رو هم حساب کنیم تهران حدودا ۱۴۰نفر میخاد البته الزهرا به کار من نمیاد چون فقط خانم میگیره.در کل امسال نسبت به پارسال حدود ۵۰ نفر ظرفیت کل کشور بیشتر شده در گرایشهای ۱و۴ |
RE: رتبه ۱۷۴ گرایش ۱و۴ - saeed196 - 12 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ق.ظ
مرسی از پاسختون این ظرفیت هایی که من گفتم از دفترچه امسال گرفتم راجب ظرفیت دانشگاه شما حق با شماست ظرفیت کمتر شده . یه سوال ایا امکانش هست پس از قبولی به عنوان اموزش محور در دوران تحصیل به پژوهش محور تغییر داد ؟ |
رتبه ۱۷۴ گرایش ۱و۴ - bahar7 - 17 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم امیدوارم موفق باشید |
RE: رتبه ۱۷۴ گرایش ۱و۴ - saeed196 - 18 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۸ ب.ظ)bahar7 نوشته شده توسط: تبریک میگم امیدوارم موفق باشید ممنونم |