تالار گفتمان مانشت
معماری دانشگاه شیراز - نسخه‌ی قابل چاپ

معماری دانشگاه شیراز - amirph - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ق.ظ

بچه ها هر کس راجع به معماری دانشگاه شیراز چیزی میدونه بگه لطفا...سطحش چطوره؟ اساتید؟ اعتبار دانشگاه برای ادامه تحصیل در دکتری و همچنین برای اپلای ؟؟
نیاز دارم به نظرتون خیلی ممنون

معماری دانشگاه شیراز - crevice - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ

تا دو سال پیش که من بودم؛ گروه معماری ملغمه ای از تمام گرایش های موجود درون دانشکده بود! (به دلیل اینکه سال اولی بود که ارشد معماری پذیرش داشتن)
البته این به معنی این نیستش که سطحشون پایین بود ولی واقعا معماری به اون شکل نبود. برای اپلای و ... هیچ مشکلی وجود نداره.

بهرحال اطلاعات من مال دوسال پیش هستش. و بعد از اون دگ با دانشجوای این گروه در ارتباط نبودم. ایشالا بچه های دیگه ک اطلاعات اپدیت تری دارن بیان و شما رو راهنمایی کنن.

RE: معماری دانشگاه شیراز - amirph - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۴ ب.ظ

(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  تا دو سال پیش که من بودم؛ گروه معماری ملغمه ای از تمام گرایش های موجود درون دانشکده بود! (به دلیل اینکه سال اولی بود که ارشد معماری پذیرش داشتن)
البته این به معنی این نیستش که سطحشون پایین بود ولی واقعا معماری به اون شکل نبود. برای اپلای و ... هیچ مشکلی وجود نداره.

بهرحال اطلاعات من مال دوسال پیش هستش. و بعد از اون دگ با دانشجوای این گروه در ارتباط نبودم. ایشالا بچه های دیگه ک اطلاعات اپدیت تری دارن بیان و شما رو راهنمایی کنن.

خیلی ممنون از نظرتون دوست عزیز

معماری دانشگاه شیراز - خانه سبز - ۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ

نه معماری شیراز نه معماری صنعتی اصفهان. جفتشون خبر دارم معماری تبریزم همینطوره بدرد نمی خورن
معماری امیرکبیر و تهران اطلاع دارم عالی هستن

RE: معماری دانشگاه شیراز - amirph - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۰۳ ب.ظ

(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط:  نه معماری شیراز نه معماری صنعتی اصفهان. جفتشون خبر دارم معماری تبریزم همینطوره بدرد نمی خورن
معماری امیرکبیر و تهران اطلاع دارم عالی هستن
ممنون از نظرتون دوست عزیز
معماری امیرکبیر و تهران خیلی عالین ولی متاسفانه با رتبه ای دارم نمیتونم اونجا قبول شم مجبور یکی از شهرستان ها برم