مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - نسخهی قابل چاپ |
مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - jin - 11 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۳۷ ب.ظ
با سلام من مجتبی عشقی هستم در گرایش شبکه و امنیت رتبه ۱۵۴ و در گرایش آی تی و تجارت رتبه ۳۰ رو آوردم. متاسفانه من در کنکور نتیجه عکس گرفتم یعنی روی دروس مشترک بسیار وقت گذاشتم (هشتاد درصد از ده ماه درسی که خوندم) ولی نتونستم خوب بزنم این دروس رو بهر حال درصدهای من به صورت زیر هستند: زبان: ۸۵ مدیریت: ۸۰ تخصصی: ۶۲ مشترک: ۱۸ در انتخاب رشته به صورت زیر اولویت ها رو زدم: ۱- شبکه شریف ۲- علم و صنعت شبکه ۳- خواجه نصیر شبکه ۴- مدرس رایانش امن ۵- IT تهران ۶- تجارت امیر کبیر ۷- مدرس - سیستم های تکنولوژی اطلاعات ۸- بهشتی - معماری سازمانی ۹-علم و صنعت تجارت الکترونیک ۱۰- خواجه نصیر تجارت الکترونیک و بعد از اون شبکه شهرستان ها رو زدم. با توجه به رتبه من در گرایش ها، (تهران قبول می شم در گرایش شبکه؟ یا گرایش آی تی و تجارت). مسئله بعدی من اینه که نمی دونم الان که دارم برای پاییز آماده می شم در چه زمینه هایی باید از نظر علمی خودم رو تقویت کنید. در واقع می خوام بپرسم افق پیش رو چیه. من روی دروس مربوط به الکترونیک ضعف دارم، ایا لازمه توی این دروس قوی بشم؟ |
RE: مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - shirin0101 - 12 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۳۷ ب.ظ)jin نوشته شده توسط: با سلام من مجتبی عشقی هستم در گرایش شبکه و امنیت رتبه ۱۵۴ و در گرایش آی تی و تجارت رتبه ۳۰ رو آوردم. متاسفانه من در کنکور نتیجه عکس گرفتم یعنی روی دروس مشترک بسیار وقت گذاشتم (هشتاد درصد از ده ماه درسی که خوندم) ولی نتونستم خوب بزنم این دروس رو بهر حال درصدهای من به صورت زیر هستند: سلام تبریک میگم رتبه شما عالی هست شبکه نصیر بالا زدین؟ پس خیلی به شبکه علاقه دارین موفق باشین..منم ورودی جدیدم چیزی کشف کردین به منم بگین |
مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - amh1366 - 12 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ
سلام... بنده هم همین سوالات ذهنم رو مشغول کرده بود...بنابراین یه جستجویی داخل فروم انجام دادم... با توجه به ماهیت رشته شبکه و امنیت بیشتر تاکید بر این داشتند که دروس ریاضی، آمار و زبان رو به صورت عمقی مطالعه کنیم! البته با توجه به درصدی که شما توی زبان داشتید فکر نمیکنم مشکلی از بابت زبان داشته باشید... اما ریاضی و آمار رو خوبه که کار کنید! |
مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - Amir V - 12 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ق.ظ
سلام. دو تا مطلب بسیار مهم هست توی شبکه که توصیه میکنم حتما بخونیشون. اولی ریاضیات گسسته. دوم نظریه گراف. هر چند که زیرمجموعه اولی میشه، ولی با تاکید خیلی بیشتر حتما عمیق بخونش. موفق باشی. |
مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - amink - 12 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ق.ظ
سلام. متاسفانه بگم که احتما قبولیت توی شبکه (دانشگاه های تهران) بسیار پایینه اما توی گرایش آیتی بین همینایی که انتخاب کردی صددرصد قبولی(با توجه به همپوشانی من احتمال میدم ۷ رو قبول شی) نه نیازی به دروس الکترونیک نیست. به نظر من اگه میخوای امنیت کار کنی که یکم گسسته و نظریه گراف بخون اگه میخوای شبکه کار کنی برو مباحث شبکه پیشرفته رو بخون و از همین الان حوزه ای که میخوای توش کار کنی رو مشخص کن. |
RE: مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - Mahsash - 12 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۹ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ق.ظ)amink نوشته شده توسط: سلام. ۶ قبول نمیشن؟! |
RE: مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - aria - 12 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۹ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:۶ و نهایت ۷ رو قبول می شین که متاسفانه ربطی به شبکه . امنیت نداره(12 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ق.ظ)amink نوشته شده توسط: سلام. |
مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - jin - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ
ممنون از دوستان برای پاسخ ها. کسی نمی دونه تکنولوژی اطلاعات تربیت مدرس به صورت فنی کار می کنن یا مدیریتی آی تی رو؟ یکی از اساتیدم می گفت به هر دو صورت کار می کنن باید راهتو خودت انتخاب کنی، خودم تماس گرفتم با تربیت مدرس گفتن دروسش مدیریتی هست. (۱۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ق.ظ)amink نوشته شده توسط: سلام. اتفاقا در مباحث گسسته و نظریه گراف قوی هستم بخاطر کنکور خیلی روش کار کردم ولی متاسفانه اصلا خوب نزدم دروس مشترک رو. ذهنم درگیره اینه که بعضی ازین انتخاب هایی که من زدم داخل دانشکده مهنسی صنایع تدریس می شه!!! یعنی بازم می شه به سمت شبکه رفت؟؟؟ |
مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - jin - 06 آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ
دیر شد ولی باید جواب خودمو می دادم!!! من الان دانشجوی ارشد IT دانشگاه تهرانم |
RE: مسیر پیش روی رتبه ۳۰ - همیلا - ۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ)jin نوشته شده توسط: دیر شد ولی باید جواب خودمو می دادم!!!عالیه موفق باشین درصد زبانتون فوق العاده هست پایه تون خوب بوده یا برا کنکور خونده بودین؟ |