![]() |
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - نسخهی قابل چاپ |
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - rezvaneyaghobi - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ اصلا علوم تحقیقات چه مزیت و معایبی داره؟کمک فوری؟؟؟ |
RE: فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - پری - ۰۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
فکر کنم علوم تحقیقات چون شعب بیشتری داره اگه قبول نشی تو تکمیل ظرفیت شرکت داده میشی ولی دانشگا ههای معمولی همون اول تکمیل ظرفیتاشون میگیرن و دوباره برا تکمیا ظرفیت مهر یا بهمن دانشجو نمیگیرن یکی از تفاوتاش اینه شاید این نظر منه |
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - H-Arshad - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ ب.ظ
این طور که بنده متوجه شدم. کاردانیها را قرار است ببرند واحد های سما. کارشناسیها هم در خود واحدها باشن. ارشد و دکتری در واحد های علوم و تحقیقات. کلا مبنا بر این هست حالا یک واحد هایی قاطی داره ارشد و کارشناسی. اما مبنای علوم و تحقیقات برا پایهی ارشد و دکتری بنا شده. حالا چون واحد های علوم و تحققات تازه تاسیس شدن و راه نیافتاندند یا ساختمان هاشون راه نیوفتاده یا این سری مسائل فعلا در خود واحدها برگزار میشه. اما یک جا مثل علوم و تحقیقات تهران جدا هست. و چند تا واحد دیگر مثل همین تهران. برخی شعب علوم و تحقیقات چون تازه تاسیس شده و دانشگاه آزاد برای اولین بار رشته هایی که میگیره برای ارشد در تکمیل ظرفیت و کارشناسی در انتخاب هفتم است. و از سال بعدش در دفترچه میآد. |
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - parichehr65 - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ ب.ظ
سلام قبلا این مسئله را توی یک تایپیک زده بودم اما فکر کنم این جا تکرار شه بهتره من سال پیش علوم و تحقیقات قزوین قبول شدم، چند نکته راجع به این دانشگاه( تقریبا مطمئن هستم در موردشون ): ۱-این دانشگاه از بهمن ماه سال ۸۹ تاسیس شده و ۲-فعلا از ساختمان، امکانات آموزشی و اساتید دانشگاه قزوین استفاده میکنه. ۳-در مدرکش قید میشه دانشگاه علوم و تحقیقات قزوین ۴-زیر مجموعه دانشگاه علوم و تحقیقات تهران هست ۵- اگر تا زمانی که فارغ التحصیل میشید این دانشگاه مجوز مدرک نداشته باشه در مدرکتون قید میشه دانشگاه علوم و تحقیقات تهران( از خود سازمان مرکزی پرسیدم) ۶- این دانشگاه فقط در مقطع ارشد دانشجو می گیره ۷-رئیس این دانشگاه هم خود دکتر موسی خوانی هست چند نکته دیگه هم اضافه کنم که در حد شایعه شنیدم و از صحتش مطمئن نیستم: ۱-ساختمان این دانشگاه ممکن در آبیک باشه نه خود قزوین . البته یک سری دیگه هم میگن که احتمالا ساختمانی در خود دانشگاه قزوین برای این دانشگاه بسازن( دانشگاه تو دانشگاه) ۲- بعضیها میگن این دانشگاه مجوز از وزارت علووم نداره و برای همین تو دفترچه نیومده( البته بعضیها میگن چون این دانشگاه( و همچنین سایر علو تحقیقاتی هایی که در دفترچه نیومده )خیلی جدید التاسیس هستن فرصت نشده وارد دفترچه بشن !!!!) خب ایشالا که موفق باشین ![]() ![]() راستی سه نکته دیگه ![]() ۱-هر ترم طبق قوانین فوق لیسانس ماکزیمم ۱۴ واحد در هر ترم به شما می دهند ۲-شما تنها و تنها یه بار در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد شرکت داده میشید، یعنی اگر در تکمیل ظرفیت مهر قبول شده باشید در تکمیل ظرفیت بهمن شرکت داده نمیشید و کسانی که قبول نشدن در تکمیل ظرفیت بهمن شرکت داده می شن ۳-کل دوره فوق لیسانس ۳۲ واحده( ۲۴ واحد تئوری+۲ واحد سمینار+۶ واحد پروژه) |
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - sadra - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ ب.ظ)parichehr65 نوشته شده توسط: سلامlمن میخوام با علوم تحقیقات خراسان رضوی جابجا کنم کسی رو سراغ دارید که بخواد بره مشهد یا نیشابور؟؟؟؟ |
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - p_plusplus - 12 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ق.ظ
بچهها یه سوال؟ اگه کسی بخواد از دانشگاه آزاد معمولی (مثلا" تهران مرکز) بره به یکی از شعب علوم تحقیقات، امکانش هست؟ مشکلی نداره؟ |
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - p_plusplus - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ ق.ظ
بچهها من شنیدم تهران مرکز جزو علوم تحقیقات محسوب میشه و جابجایی اون با علوم تحقیقات امکانپذیره! کسی چیزی میدونه؟ |
RE: فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - انرژی مثبت - ۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ ق.ظ)p_plusplus نوشته شده توسط: بچهها من شنیدم تهران مرکز جزو علوم تحقیقات محسوب میشه و جابجایی اون با علوم تحقیقات امکانپذیره!در این مورد توی یه تاپیک با عنوان "انتقال یا جابجایی از آزاد معمولی به علوم تحقیقات" صحبت شده. |
RE: فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - ahmad77 - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ
به نظرتون واحد آزاد بهتره یا علوم تحقیقات؟لطفا جواب بدید. |
RE: فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - نگین ارشد - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)ahmad77 نوشته شده توسط: به نظرتون واحد آزاد بهتره یا علوم تحقیقات؟لطفا جواب بدید. من که میگم هر دو مساویند. |
RE: فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - mah_9966 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ ق.ظ)p_plusplus نوشته شده توسط: بچهها من شنیدم تهران مرکز جزو علوم تحقیقات محسوب میشه و جابجایی اون با علوم تحقیقات امکانپذیره! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لطف میکنید بگید ترازتون چند شده که علوم تحقیقات قبول شدی؟ |
RE: فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - mbghr20 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ ب.ظ)parichehr65 نوشته شده توسط: سلاماگر از امکانات قزوین استفاده میکنه پس چرا بهش مجوز نمیدن؟ یعنی تو مدرک اسمی از علوم تحقیقات قزوین نمیاد؟ |
فرق علوم تحقیقات آزاد با دانشگاه آزاد معمولی چیه؟ - arminjahan - 07 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
فرق علوم تحقیقات ساوه با خود ساوه چیه؟ کدوم بهتره؟ |