درسهای ضروری برای خواندن در تابستون - نسخهی قابل چاپ |
درسهای ضروری برای خواندن در تابستون - Mansour_mhz - 06 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ
چه درسهایی و در تابستون بخونم(مهندسی کامپیوتر)؟ |
RE: درسهای ضروری برای خواندن در تابستون - snskn - 06 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Mansour_mhz نوشته شده توسط: چه درسهایی و در تابستون بخونم(مهندسی کامپیوتر)؟به پایه درسی برمیگرده ولی پیشنهاد من اینه که داده و الگوریتم و زبان رو حتما شروع کنید |
RE: درسهای ضروری برای خواندن در تابستون - Mansour_mhz - 06 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(06 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Mansour_mhz نوشته شده توسط: چه درسهایی و در تابستون بخونم(مهندسی کامپیوتر)؟به پایه درسی برمیگرده ولی پیشنهاد من اینه که داده و الگوریتم و زبان رو حتما شروع کنید خودم هم همین نظر و دارم. در مورد پایه درسی هم باید بگم که پایه ام از نظر خودم صفره. اما ترجیح میدم تابستون ساختمان داده و الگوریتم و زبان و یکم هم شاید سیستم و پایگاه بخونم. نظر شما دوستان چیه؟ اشتباه میکنم یا کار درستیه؟ |
RE: درسهای ضروری برای خواندن در تابستون - sahra.bmnpr - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ
سلام دوست عزیز. همونطور که دوستان اشاره کردند من هم فکر میکنم داده الگوریتم، گسسته و زبان بهترین انتخاب ها باشن برای تابستون. موفق باشید. |
RE: درسهای ضروری برای خواندن در تابستون - safoora s - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Mansour_mhz نوشته شده توسط: چه درسهایی و در تابستون بخونم(مهندسی کامپیوتر)؟من خودم ساختمان داده، الگوریتم، گسسته و آمار رو تو برنامه م دارم، زبانم میتونه اضافه شه Sent from my E5333 using Tapatalk |
RE: درسهای ضروری برای خواندن در تابستون - darush12 - 23 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Mansour_mhz نوشته شده توسط: چه درسهایی و در تابستون بخونم(مهندسی کامپیوتر)؟ در تابستان تمام تلاشتان را برروی دروس مشترک بگذارید. |