ترتیب دانشگاه ها - نسخهی قابل چاپ |
ترتیب دانشگاه ها - hadi 777 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۸ ب.ظ
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان من در ترتیب انتخاب چد تا از دانشگاه ها دچار شک و تردید شدم ...آیا این ترتیب انتخاب درسته ... ۱- دانشکده علوم و فنون نوین ۲- شهید بهشتی ۳-تربیت مدرس آیا این رتبه بندی درسته ؟؟؟ رشته ی من فناوری اطلاعات IT می باشد ... |
RE: ترتیب دانشگاه ها - hadeseh - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۵ ب.ظ
بدون در نظر گرفتن گرایش به نظرم رتبه بندی درست نباشه... به نظرم اول مشخص کنین کدوم گرایش میخواین بخونید بعد از اون رتبه بندی کنین... |
RE: ترتیب دانشگاه ها - hadi 777 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۱۱ ب.ظ
سلام گرایش های شبکه ..امنیت...فناوری اطلاعات ...تجارت الکترونیک.....و کلا کامپیوتر وضعیت رتبه بندی این سه تا دانشگاه : ۱- علوم و فنون تهران ۲- شهید بهشتی ۳-تربیت مدرس من به همون ترتیب بالا انتخاب رشته کردم...آیا درسته ؟؟؟؟ |
RE: ترتیب دانشگاه ها - blx - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۱۱ ب.ظ)hadi 777 نوشته شده توسط: ... ۱- علوم و فنون تهران ۲- شهید بهشتی ۳-تربیت مدرس ...بنظر من اول تهران بعد تربیت مدرس بعدش بهشتی |
ترتیب دانشگاه ها - hadi 777 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ب.ظ
سلام مشکل اینه که دانشکده ی علوم و فنون رو اگه از دانشگاه تهران حساب کنیم ...رتبه ش همون بالاست ....ولی اگه به دلیل موقعیت مکانی اون رو جز دانشگاه تهران حساب نکنیم ...میاد پایین دوستانی که تو علوم و فنون تهران درس خوندن راهنمایی کنن.....یه و قت نریم اونجا بعدش پشیمون شیم ..کاش بهشتی رو اول میزدیم..... . |