۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - نسخهی قابل چاپ |
۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - mhdkvn - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۷ ب.ظ
با رتبه ۲۱۸ آی تی آیا میتونم امیدوارباشم به قبولی شبانه دانشگاه های تهران، با توجه به افزایش ظرفیت امسال؟ گرایش های مورد نظرم هم تجارت و خود آی تی هستش، خیلی ممنون میشم دوستان واقعیت رو بگن |
۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - mhdkvn - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ب.ظ
خیلی ممنون از پاسخگویی دوستان، الان اگه رتبه م زیر ۵۰ بود صد نفر میومدن جواب میدادن! حداقل یکی بیاد فقط بله یا خیر جواب بده! |
RE: ۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - aria - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۴۴ ب.ظ
بعیده دوست عزیز متاسفانه من ۱۶۰ شدم مطمئن نیستم شبانه تهران بیارم ولی خوب این دانشگاه وزارت اطلاعات رو میاری که شرایط خاصه |
RE: ۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - Happiness.72 - 05 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۷ ب.ظ)mhdkvn نوشته شده توسط: با رتبه ۲۱۸ آی تی آیا میتونم امیدوارباشم به قبولی شبانه دانشگاه های تهران، با توجه به افزایش ظرفیت امسال؟ گرایش های مورد نظرم هم تجارت و خود آی تی هستش، خیلی ممنون میشم دوستان واقعیت رو بگنبه سختی شاید واقعا نمیشه گفت و احتمالش زیاد نیست Sent from my D2403 using Tapatalk |
RE: ۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - aria - 05 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ
اینو یادم رفت بگم ولی اموزش محور خواجه واگه دختر هستید الزهرا احتمالش زیاده |
RE: ۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - mhdkvn - 05 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ق.ظ).Heydari نوشته شده توسط:(02 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۷ ب.ظ)mhdkvn نوشته شده توسط: با رتبه ۲۱۸ آی تی آیا میتونم امیدوارباشم به قبولی شبانه دانشگاه های تهران، با توجه به افزایش ظرفیت امسال؟ گرایش های مورد نظرم هم تجارت و خود آی تی هستش، خیلی ممنون میشم دوستان واقعیت رو بگنبه سختی شاید حتی با وجود افزایش ظرفیت امسال؟؟ پارسال با رتبه ۱۶۰ شبانه خواجه نصیر قبول شدن!!! (۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۴۴ ب.ظ)aria نوشته شده توسط: بعیده دوست عزیز متاسفانه افزایش ظرفیت امسال رو در نظر گرفتین؟ |
RE: ۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - aria - 05 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۱ ب.ظ
بله لب مرز هستم ولی خوب فاکتور های زیادی دخیله، هم پوشانی این وسط خیلی مهمه |
RE: ۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - saeed196 - 29 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۱ ب.ظ
به نظر من شانس خواجه نصیر اموزش محور رو دارید.دانشگاه امنیت ملی رو حتمامیارید به هر حال موفق باشید. |
۲۱۸ آی تی، قبولی شبانه تهران؟ - ashki0021 - 31 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۲ ب.ظ
منم ۲۳۷ شدم ... پارسال با ۱۶۸ خواجه نصیر شبانه قبول شدن و سال قبلش با ۲۲۴ شبانه خواجه نصیر.... امید داشته باش ایشالله قبولیم. |